2018 zit er (bijna) op, tijd om de balans op te maken!

We hebben een hoop mooie dingen gedaan en gemaakt het afgelopen jaar, maar wat vonden jullie eigenlijk het leukst? Wij stelden deze vraag aan ons Q-panel, luisteraars zoals jij die elke maand hun mening geven over alles rondom Qmusic.

Ook deel uitmaken van het Q-panel? Meld je hier aan!

Word lid van het Q-panel

De Q-social awards 2018

De leukste Q-live tickets artiest: Imagine Dragons

Met 18% van de stemmen koos het Q-panel voor het concert van de Imagine Dragons in Gelredome!

Foto's: Nathan Reinds 

De beste hitlijst: Top 500 van het Foute Uur

De Top 500 van het Foute Uur is favoriet bij het Q-panel. De hitlijst kreeg 37% van de stemmen. 

De beste Repeat of Niet: Davina

De hit waar je dit jaar niet omheen kom was ook bij het Qpanel een succes! 'Duurt te lang'  van Davina Michelle was de favoriete Repeat of niet.


Beste live optreden: The Lion King in Stephan's Pianobar

Een kippenvel moment toen de gehele cast van The Lion King musical langs kwam in Stephans Pianobar. Samen zongen ze het prachtige nummer 'Circle of Life'.


Leukste moment met een BN'er: Mattie en Marieke maken videoclip voor Jan Smit

Jan Smit kwam met een nieuw album, bestaande uit liedjes die allemaal geschreven zijn door bekende Nederlandse componisten... alleen Mattie & Marieke waren niet gevraagd.

De beste actie: Het verjaardagsrad

Jarig zijn is al een feest op zich, maar bij Mattie en Marieke kan het nog leuker worden. 26% van het Q-panel vindt het verjaardagsrad de leukste actie bij Qmusic.

Leukste spel waarbij je actief kon meespelen: Het Geluid

Met meer dan de helft van de stemmen koos het Q-panel voor 'Het Geluid' als leukste interactieve spel. Vanaf 2 januari is het geluid weer te horen, met dit jaar een speciale superronde waarbij je kans maakt op €100.000,-


Het beste winmoment: Tina wint 'Het Geluid"

Het opzetstuk op een gieter plaatsen. Met dit antwoord won Tina een bedrag van maar liefst €58.100,-. Volgens het Q-panel was dit het winmoment van 2018.


De beste post op social: Stephan loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Stephan liep dit jaar ongetraind de Nijmeegse Vierdaagse. Zijn toch werd uiteraard ook op social gevolgd en met 38% van de stemmen werd zijn binnenkomst de beste social post van dit jaar!


De beste video op social: Temptation Weiland

Temptation Island, maar dan uit de Hollandse polder. Temptation Weiland kreeg 39% van de stemmen voor beste video op social


De beste videoreeks: Mattie gaat voor goud

Tijdens de Olympische Spelen van 2018 ging Mattie voor goud. Het sporten was niet voor niets, de reeks kreeg 33% van de stemmen van het Q-panel.


Meest opmerkelijke Radio-moment

Joost deed de menstruatie challenge. Deze pijnlijke challenge levert hem wel de winst op in de categorie voor meest opmerkelijke radio moment van 2018.