Na de 80's, 90's, 00's, zijn nu ook de zogenaamde Tens (10's) afgesloten. In dat decennium namen we afscheid van Hyves, de iPad werd geïntroduceerd en Mark Rutte werd minister-president. Ondertussen gaf Beatrix de kroon aan Willem-Alexander en behaalde het Nederlands voetbalelftal de tweede plek tijdens het WK in Zuid-Afrika. Veel herinneringen, dus tijd om de beste muziek uit deze periode op een rijtje te zetten.

Jullie maakten de lijst

De afgelopen dagen hebben jullie lekker gestemd! Van Ed Sheeran tot Martin Garrix en van Beyoncé tot Kenny B... Er was zoveel keuze! Of je nu op de middelbare school zat, op je eerste ‘stapvakantie’ ging of al een iéts volwassener leven had in de 10’s: we hebben veel mooie herinneringen binnen gekregen van jullie!

Luisteren

We hebben al jullie stemmen geteld en daaruit is de Q-top 500 van de 10’s 2020 gekomen! Op dinsdag om 6.00 uur start de Q-top 500 van de 10's op de radio, en dan knallen we 3 hele dagen en avonden door om op donderdag 30 april om 19.00 uur bij de nummer 1 uit te komen. Zin in!