Leuk sportnieuws! Qmusic en NOC*NSF gaan een meerjarige intensieve samenwerking aan. Dit betekent dat Q officieel radiopartner wordt van de sportorganisatie en tijdens de Olympische Spelen verslag zal doen van de sportprestaties van TeamNL.

Radiopartner

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: "Qmusic is een prachtig, vernieuwend radiostation dat al geruime tijd een grote vaste, maar nog steeds groeiende, groep luisteraars aan zich weet te binden. Voor ons een belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Zeker nu er geen Nederlandse fans bij de Winterspelen in Peking aanwezig mogen zijn. Dat de Qmusic dj’s tijdens de verschillende shows aandacht besteden aan de sportprestaties van onze TeamNL sporters, is een enorme meerwaarde.” 

Qmusic-dj Mattie Valk vult aan: "Bij de Olympische Spelen in Zuid-Korea heb ik zelf kunnen ervaren hoe sport mensen verbindt. En na het volgen van trainingen van TeamNL, met onder anderen Ireen Wüst, kan ik niets anders dan ontzettend veel respect hebben voor het harde werk dat de sporters leveren om te excelleren. Ik vind het dan ook fantastisch dat Qmusic en NOC*NSF de komende jaren intensief gaan samenwerken."

Olympische Spelen in Peking

Over een aantal weken zal Qmusic in verschillende shows uitgebreid verslag doen van de Olympische Spelen in Peking. Daarnaast wordt er door het jaar heen content gemaakt met de sporters van TeamNL. Exacte plannen worden in een later stadium bekendgemaakt.  

In 2018 maakte Mattie al diverse reportages tijdens de Olympische Spelen in Zuid-Korea:


Foto: Getty Images