Met trots verwelkomen we bij Q een nieuwe dj in ons team... Domien Verschuuren.

Domien zal de middagshow op zich gaan nemen. Wanneer hij precies start wordt later bekend. Tot de komst van Domien zal Stephan te horen blijven op dit tijdstip. "Stephan is een groot allround talent, met wie we graag verder bouwen aan de toekomst," vertelt zendermanager Dave Minneboo.

Domien is er in ieder geval klaar voor: "Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!" 

Welkom bij de club Domien!

2005. Een nieuw radiostation zou beginnen in Nederland: Qmusic. In een vlaag van puberale zelfoverschatting stuur ik een demo-cd naar het adres op de website. Een paar weken later ontvang ik een nette brief van de assistent programmadirecteur. "We missen de uitstraling die centraal staat bij alles dat Qmusic doet. Succes met je eventuele verdere toekomstplannen in de media". • 2018. Dertien jaar later. Opnieuw ligt er briefpapier van Q voor mijn neus. Maar dit keer staat mijn handtekening er op en is het de start van een nieuw avontuur. Na dik twaalf jaar radio te hebben gemaakt bij 3FM stap ik over naar Qmusic! Binnenkort begin ik er met een programma waar ik altijd van heb gedroomd: de middagshow. Wow. Ik ben BNNVARA en 3FM waanzinnig dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen, voor de programma's die ik heb mogen maken en voor de fantastische mensen met wie ik heb kunnen werken. Maar dit is voor mij het moment voor iets nieuws, voor iets anders. Het is tijd om een sprong in het diepe te wagen en ik kan me geen mooier station dan Qmusic voorstellen om dat mee te doen. Het idee van aan de slag gaan bij een club met frisse, vooruitstrevende ideeën heeft me de laatste tijd enorm veel nieuwe energie gegeven en ik kan niet wachten om te beginnen. Tot die tijd hoor je me in de ochtend van 3FM, met minstens zoveel energie. Want hoewel ik zin heb in de toekomst, is het heden me enorm dierbaar. ?❤️✍?
Een bericht gedeeld door Domien Verschuuren (@domien) op