Het is weer weekend, tijd voor een nieuwe Stephan's Pianobar. Vandaag wel een heel bijzondere Pianobar. Vandaag zijn de 7-jarige Anna en Stan te gast, met een bijzonder verhaal en een bijzondere wens.

Het is net iets voor Pasen 2020 als de twee kinderen hun vader Hans veel te vroeg verliezen. Hij heeft tien weken lang gestreden op de intensive care. Eerst werd hij opgenomen met buikgriep maar later bleek dat hij een ernstig probleem had in zijn hersenstam. Heel Nederland lag plat door corona, waar ook Hans niet aan kon ontkomen. Terwijl hij op de IC lag in het ziekenhuis, beviel zijn vrouw en moeder van de kinderen Marleen van zoontje Gijs in hetzelfde ziekenhuis. Gijs heeft zijn vader maar vier keer kunnen zien toen Hans op 41-jarige leeftijd overleed. Voor tweeling Anna en Stan is er nog één grote wens: om voor hun papa op de radio een liedje te zingen van K3.

Marleen vertelt dat haar dochter Anna heel graag zingt. Toen de 7-jarige Anna het liedje 'Wanneer Zie Ik Jou Terug' van K3 hoorde, was het voor haar meteen duidelijk: dit liedje wil ze op de radio zingen voor haar papa. "Ik denk dat dit haar manier is van omgaan met haar verdriet. Ik vind het heel schattig om haar dit met haar tweelingbroer samen te zien doen. Ook wel emotioneel: ze zingt dit voor haar vader, die het nooit gaat horen. Dat went ook, ik ken het liedje inmiddels goed."

Toen Q-dj Stephan de wens van Anna hoorde, kon hij niet anders dan natuurlijk volmondig 'JA!' zeggen. Dus stapte de familie in de auto richting de Q-studio voor het optreden in Stephan's Pianobar.

Wat de familie alleen (nog) niet weet, is dat Stephan nog een hele speciale verrassing heeft geregeld!

K3 met speciale verrassing


K3 - 'Tjikke Boem' in Stephan's Pianobar


Foto: AD / Marlies Wessels