Als je actief bent op Twitter en bezig bent met NFT's, dan is de kans groot dat je op Twitter het account @BiancaMedici69 bent tegengekomen. De anonieme Bianca Medici heeft nu haar ware identiteit onthuld.

Twitteraccount

De eigenaar van Het is namelijk niemand minder dan Sia die met dit account handelt in en adviseert over NFT's. Dit profiel is gelinkt aan een ander NFT-account, dat een aantal maanden geleden van Snoop Dogg bleek te zijn.

"Het was heerlijk om stilletje NFT's te verzamelen om artiesten en goede doelen te steunen. Maar ik denk dat ik die artiesten en goede doelen meer aandacht kan geven als ik me prijsgeef." 

NFT's zijn non-fungible tokens, unieke bestanden die het digitale eigendomsrecht geven op bijvoorbeeld een kunstwerk, muziekstuk of filmscène.

Het account heeft in de afgelopen tijd geregeld onderonsjes gehad met @Cozomomedici van Snoop Dogg, onder meer tijdens een recente actie voor Oekraïense kunstenaars. Sia liet dinsdag via haar NFT-account weten: "Ik ben een artiest en waardeer ieder medium dat mensen in staat stelt uit te drukken wie ze zijn. Ik hoop dat ik deze beweging kan blijven steunen, en dat we hier dingen kunnen delen en creëren die het genre vooruit helpen."

Foto: Getty Images