• Het Geluidje bij de ochtendshow met Kai
  • Speciaal voor kinderen
  • van 19 t/m 30 juli 2021

De junior editie van het spannendste radiospel is terug: Het Geluidje! Tijdens Het Geluidje krijgen kinderen in de ochtendshow van Q-dj Kai deze zomervakantie weer de kans om lekker mee te raden. Voor de kids die vliegensvlug zijn, hebben we natúúrlijk ook weer hele leuke prijzen: een Donald Duck Leespakket én een super tof extraatje!


SPEEL MEE VOOR DE HOOFDPRIJS

Het Geluidje speelt Kai iedere werkdag rond 07.30 uur van maandag 19 t/m vrijdag 30 juli. Je kunt je aanmelden door een gratis bericht te sturen in de Q-app zodra Kai je oproept dit te doen. Kom je in de uitzending en raad je vervolgens ook nog wat Het Geluidje is? Dan win jij een Donald Duck Leespakket én een NERF Super Soaker!


Oefening baart kunst

Of je nou meespeelt voor Het Geluidje of alvast wilt trainen voor Het Geluid. Je kunt dit uitdagende spel ook thuis spelen via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone. Lees er hier alles over.


HET GELUID 2021

Klaar voor het échte werk? Speel dan gewoon vanaf 2 augustus mee met het spannendste spel van de radio, Het Geluid! Check snel de socials, Q-app en website voor alle laatste updates.