Zanger Paul Van Haver, beter bekend als Stromae, scoort als een malle! Na zijn hits 'Alors On Danse' en 'Papaoutai' staat hij nu hoog in de iTunes Top 30 van Q met 'Formidable'. Gisterenavond was hij te gast bij de talkshow RTL Late Night en daar gebeurde wat opmerkelijks.

De Belgische zanger kreeg een award voor zijn hit 'Papaoutai' omdat het nummer inmiddels meer dan 20.000 keer verkocht is. Hij trad ook op in het tv-programma en zoals we van hem gewend zijn, deed hij ook gisteren alsof-ie dronken was… Hij zwalkte rond, ging op de tafel zitten en uiteindelijk ging Stromae ook op tafel staan.

Presentator Humberto Tan zat met open mond te kijken! Bekijk hierboven de beelden van Stromae OP de tafel en het optreden van hem in RTL Late Night.

Win Q-live tickets!

Stromae maakte nog even bekend dat hij op 2 april een optreden geeft in de HMH in Amsterdam. Deze week maak je bij Q-music kans op Q-live tickets voor Stromae. In Frankrijk! Hoor jij tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van de Belg op Q? Bel dan de studio. Check alle details hier op de actiepagina.