Taylor Swift is not amused over de uitspraken van Damon Albarn, bekend van de bands Blur en Gorillaz. Damon stelde dat Taylor haar eigen nummers niet schreef.

"Ik schrijf AL mijn liedjes zelf"

De zangeres haalde op haar Twitter uit naar de zanger. "Ik was zo'n grote fan van je, totdat ik dit zag. Ik schrijf AL mijn liedjes zelf. Jouw wilde suggesties slaan nergens op en zijn bovendien ontzettend schadelijk. Je hoeft mijn nummers niet leuk te vinden of te waarderen, maar het is echt fucked up om te zeggen dat ik mijn eigen nummers niet schrijf," aldus Taylor, waarna ze ook nog toevoegde dat ze haar tweet ook zelf heeft geschreven, voor het geval Albarn daaraan twijfelde.

Excuses

Niet lang daarna reageerde Damon op Taylors tweet: "Ik ben het helemaal met je eens. Ik had een gesprek met iemand over het schrijven van liedjes en helaas is dat volledig uit de context getrokken om maar genoeg clickbaits te krijgen. Ik bied je hiervoor mijn zeer welgemeende en onvoorwaardelijke excuses aan, want het laatste dat ik zou doen is jouw kwaliteit als songwriter in twijfel trekken. Ik hoop dat je me begrijpt," aldus Damon.

Foto: Getty Images