Noem het toeval, of noem het een mysterie... Elk jaar dat Taylor Swift een album releaset, gebeuren er mooie dingen voor de San Francisco Giants!

Wie? De San Francisco Giants is een Amerikaanse honkbalclub uit San Francisco, zij spelen in de Major League Baseball. Dit is de allergrootste league van honkbal in Amerika, waar de mannen van de SF Giants maar liefst 8 keer de World Series hebben gewonnen!

Het begon allemaal in 2006...

In 2006 realesde Taylor Swift haar eerste album Taylor Swift, in dat jaar tekende de SF Giants topspeler Tim Lincecum bij hun team. Twee jaar in 2008 kwam het album Fearless uit, waar de nieuwe aanwinst Buster Posey tekende. Maar oké, dit betekent natuurlijk nog niks. Maar toen in 2010 kwam het album Speak Now uit, wonnen de SF Giants na 8 jaar eindelijk weer de World Series. 

Met het album Red in 2012 begon het allemaal érg toevallig te worden. De SF Giants wonnen dit jaar namelijk nog een keer de World Series. Maar het wordt nog gekker! In 2014 met het album 1989 wonnen de SF Giants wéér de World Series!Helaas komt er aan elk sprookje een einde. Taylor Swift maakte in 2016 geen nieuw album én wonnen de SF Giants niet de World Series. Hmm hmm... 

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wanneer komt Taylor Swift met een nieuw album? We verwachten in het najaar van dit jaar, precies tijdens de finale van de World Series in november? ;-)