Een paar weken geleden werd Taylor Swift zelf aangeklaagd door het attractiepark Evermore. Vandaag bijt Taylor Swift van zich af en neemt ze zelf juridische stappen tegen het attractiepark Evermore.

Geen toestemming

Volgens het tijdschrift Rolling Stone beweert Taylor dat het park zonder toestemming haar muziek gebruikt. Naast haar tracks gaat het ook om nummers van onder meer Katy Perry, ABBA en Britney Spears. Het park werd hier meerdere malen aan herinnerd maar deed niets. De zangeres eist een schadevergoeding en een permanent verbod op haar muziek in het park. 

Evermore

Afgelopen december was het pretpark Evermore niet blij met Taylor Swifts nieuwe album. Volgens de eigenaren van het park leverde het allerlei problemen op. In zoekmachines is het pretpark sindsdien slecht vindbaar en bezoekers zouden teleurgesteld zijn dat het album niet naar het park vernoemd is. Het pretpark zegt tussen de 28.000 en 240.000 dollar te zijn misgelopen en wilde dit verhalen bij de populaire zangeres. Haar advocaten noemden de aanklacht een schreeuw om aandacht.


Foto: EPA