Kai & Mandy belden vanmorgen met Tessa Moorman van The Green Happiness naar aanleiding van de commotie rondom de gezonde festivaltips die verschenen waren op hun platform. Hier stond voor Lowlands-bezoekers de tip om een kopje kamillethee te drinken voor het slapen:


Tessa Moorman reageert op de commotie: “Bij Lowlands en bij ieder festival moet iedereen doen waar hij zin in heeft. Wij merken dat onze volgers zich afvragen ‘Als ik naar een festival ga, kan ik dan nog steeds wel wat gezonder doen?’ En ‘hoe zorg ik dat ik de volgende dag nog steeds fris ben en niet meteen op de tweede dag een kater heb?’ Maar dat is niet voor iedereen, je mag ook gerust alleen maar knakworsten eten en bier drinken. Dat is ook helemaal prima.”

 Als Mandy vraagt naar de tip om kamillethee te zetten voor het slapengaan, geeft Tessa aan dat het wel een beetje met een knipoog geschreven is. “Zet lekker een kopje kamillethee. Maar als je denkt ‘ja doei, daar heb ik echt geen zin in, ik heb meer zin in wodka’, dan drink je nog lekker een glaasje wodka!”