Het is de allereerste vrijdag van 2022 en dat betekent dat er weer een gloednieuwe Stephan’s Pianobar voor je klaarstaat! Met ruim 430 miljoen streams afgelopen jaar, moet je hem zeker een keer gehoord hebben. We hebben het over Tom Grennan!

Het jaar 2021 was een groot succes voor Tom Grennan. In januari bracht hij ‘Little Bit Of Love’ uit, wat zijn eerste Top 40 hit werd. Daarna scoorde hij z’n eerste Alarmschijf door samen te werken met Calvin Harris. ‘By Your Side’ bleek een zomerhit te zijn, want het bleef rond die tijd maar liefst 16 weken in de Top 40 staan! Maar dat was niet genoeg voor Tom, want terwijl de vorige hit nog niet uit de hitlijsten verdwenen was, releasde hij z’n volgende nummer al. ‘Dont Break The Heart’ staat nu al 12 weken in de Top 40 en met een dertiende plek deze week, zal hij er voorlopig nog in terug te vinden zijn!

Guinnes World Records

De 26 jarige zanger heeft sinds 2018 een Guinness World Record op zijn naam staan. In de week dat hij zijn debuutalbum ging releasen, moest ook het wereldrecord ‘meeste gigs binnen twaalf uur’ verbroken worden. Het record stond op negen optredens, maar Tom wist tien optredens in twaalf uur te halen. 

Tours en albums

Je hebt het misschien al gemerkt: Tom zit niet graag stil! Dat is ook te zien aan zijn agenda: vanaf maart 2022 gaat hij op tour. Eerst gaat hij door Europa touren en vanaf april naar Amerika, Canada, Engeland en Rusland! 

Ook liet Tom weten dat hij op dit moment druk bezig is met een nieuw album. Voor nu kunnen we genieten van zijn optreden in de Pianobar.

Tom Grennan - 'Don't Break The Heart'


Tom Grennan - 'Little Bit Of Love'


Interactive video
Click to pause and explore
03:19
Tom Grennan - 'Little Bit Of Love' in Stephan's Pianobar