Fans van Tomorrowland hebben er even op moeten wachten, maar nu is het toch eindelijk zover! In maart gaat de tweede editie van Tomorrowland Winter door, dus dance liefhebbers hoeven niet eens te wachten tot volgende zomer. 

Bekendmaking line-up en kaartverkoop

Zin in een feestje? Dan kun je van 19 tot 26 maart in de bergen van Alpe d'Huez (Frankrijk) genieten van een rijtje hele mooie namen. Zo maken Afrojack, Armin van Buuren, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig en Ofenbach. De organisatie van Tomorrowland zal de komende weken nóg meer namen bekendmaken. Vanaf 18 september start de kaartverkoop voor het festival in de Franse Alpen. 


'Het eiland in de zon'

Met meer dan 250 kilometer aan skipistes is het skigebied van Alpe d'Huez één van de grootste van Frankrijk en wordt het ook wel 'het eiland in de zon' genoemd. De zon schijnt er namelijk meer dan 300 dagen per jaar! De festivalgangers kunnen tijdens Tomorrowland Winter de hele dag genieten van optredens op verschillende podia. En wanneer de avond valt, dan is het tijd om los te gaan bij de overdekte en verwarmde Mainstage.


Foto: Tomorrowland