Weekend! Wij genieten er volop van, net als jij. De gemiddelde artiest weet ook wel raad met wat vrije tijd, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. Dit keer hebben de meiden van O'G3NE, Dua Lipa, Joe Jonas, Adele en Martin Garrix de hoofdrol.

1. O'G3NE straalde tijdens de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival

Jaaa het moment is nu écht bijna daar. De dames van O'G3NE staan donderdag in de tweede halve finale. Zondag waren de zusjes natuurlijk ook present bij de openingsceremonie. En eerlijk, wat zagen ze er goed uit! Aan die looks zal het niet liggen.


2. Heftige avonden voor Dua Lipa

Zeg, hoeveel drankjes heb jij dit weekend genuttigd? We betwijfelen of je er meer op hebt dan Dua Lipa, want zo te zien heeft zij wat heftige dagen achter de rug. Bij haar foto schreef ze: Ik kijk uit naar mijn tweede kater op rij. Ach, het ziet er wel uit als een gezellige avond.

Excited for my second morning in a row hungover sat in the shower ?

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op


3. Over een schattige familiefoto gesproken

De volgende artiest deed het wat rustiger aan. Bereid je voor, want deze foto is ontzettend zoet. DNCE frontman Joe Jonas bracht dit weekend wat tijd door met zijn kleine nichtje.

My little niece Valentina. dead. ?

Een bericht gedeeld door J O E J O N A S (@joejonas) op


4. Ook Adele wordt een dagje ouder

De zangeres was afgelopen vrijdag jarig. Naast 29 is Adele ook koningin van de humor, en dat bewijst ze nog maar eens met deze foto's. Wij kunnen weer om haar lachen.

Nearly 30! Thanks for the well wishes. See you soon x

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op


5. Martin Garrix heeft zijn beentjes gestrekt in een wel heel bijzonder natuurgebied

Je kunt een wandeling maken, of je kunt een wandeling maken in een gebied waar zoveel te zien is dat je bijna vergeet dat je aan het wandelen bent. Martin Garrix koos voor het laatste. En zijn uitzicht zag er zo uit. Hoe mooi is dit?!

?‍♂️

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op