Weekend! Wij genieten er volop van, net als jij. De gemiddelde artiest weet ook wel raad met wat vrije tijd, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. Vanochtend richten we ons op de activiteiten van Beyoncé, Drake, Armin van Buuren, Katy Perry en Enrique Iglesias.

1. Beyoncé vierde haar babyshower

Zo, wat denken jullie ervan? Wanneer komen die twee kleintjes van Beyoncé en Jay Z op de wereld? Het feestje is in ieder geval al voor een deel gevierd, want Beyoncé had dit weekend haar babyshower. En daar deelde ze onder andere dit kiekje van.


2. Drake deed goede zaken bij de Billboards Awards

Drake was zondagavond helemaal het mannetje tijdens de Billboard Awards. Dat is ook niet zo gek, want de rapper nam maar liefst 13 (!) awards mee naar huis.

Nu wil jij vast weten in welke categorie hij allemaal in de prijzen viel hè? Nou, dat zie je hier.

@billboard ?

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op


3. Armin van Buuren deed dan weer helemaal niks

We hebben een Z, we hebben een O en als we daar de N nog achteraan plakken, nou dan is het feest. Deze week worden we getrakteerd op lekkere temperaturen en een zonnetje! Armin neemt het ervan, en wij snappen dat maar al te goed.

Finally taking some time off after some busy weeks! ☀

Een bericht gedeeld door Armin Van Buuren (@arminvanbuuren) op


4. Even een levensles tussendoor

Namelijk: 'Fuck fear'. De zangeres lijkt het helemaal eens te zijn met de wijze woorden die in haar boek staan. En gelijk heeft ze, toch?!

word of the day: FUCK FEAR

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op


5. Enrique Iglesias gaf een kusje weg

Heb jij dat ook wel eens? Dat je naar een concert gaat van Enrique Iglesias en dat hij je een kus op de mond geeft? Nou, wij dus ook niet. Maar deze fan die je zo gaat zien wel.

Ja mensen, het kan dus echt..