Het geeft niet dat je nog nooit van BOULEV4RD had gehoord, maar binnenkort kan je niet meer om hem heen. We laten je graag kennis maken met de maker van de theme song van de Q-santarun 2015.

BOULEV4RD is ontstaan als een project van de Nederlandse dj/producer Vincent van Leeuwen. De Rotterdammer wil vooral hedendaagse house met een tijdloos geluid combineren. Kortom; feest!

Deephouse

Een klein lesje: dance is in te delen in verschillende vormen. Van stevige electrohouse en progressive tot het meer subtiele deephouse. Bij deephouse krijgen vaak pop vocalen de ruimte en wordt er ingespeeld op gevoel.

Geen rauwe, agressieve geluiden, maar catchy, met pop gecombineerde houseritmes. De muziek is herkenbaar en grijpt vaak keer terug naar klassiek geworden (dance) hits, een andere keer ontstaat er iets compleet nieuws met de sound van nu.

'Weekend'

BOULEV4RD is een specialist in deephouse, zoals je kan horen in zijn debuutsingle 'Weekend'. De track is een eigentijdse bewerking van de hit 'Weekend' uit 1979, van de Nederlandse popgroep Earth & Fire.

Sinds vandaag is 'Weekend' te downloaden of te beluisteren op Spotify. De single is het debuut van BOULEV4RD, die in 2016 belooft met nog veel meer nieuwe muziek te komen.