• Domien regelt het aanzoek
  • 6 hints: maar wie is de ware?
  • Deze actie is afgelopen

Een luisteraar vroeg om hulp...

Of je nou op zoek bent naar die ene zeldzame cd, of naar die ene knappe jongen die de glazen kwam wassen op kantoor. In de middagshow lost Domien het voor je op. Onlangs kreeg Domien een berichtje van een luisteraar met iets wat hij niet binnen één show kan regelen. Deze luisteraar wil namelijk zijn/haar vriend(in) op een hele speciale manier ten huwelijk vragen en vroeg Domien daarom om hulp. 


Geheim huwelijksaanzoek

Domien en zijn team hebben de afgelopen week in het diepste geheim achter de schermen een huwelijksaanzoek opgezet en donderdag 20 mei is de grote dag. De vraag die rest...


'Wie is de ware?'

‘Wacht jij al jaren op een aanzoek van jouw vriend(in)? Of heb jij een vriend(in) die staat te popelen om te trouwen, maar is ze/hij nog stééds niet gevraagd? Voor één persoon gaat het nu dan toch écht gebeuren. Vanaf dinsdag 11 mei tot de dag van het aanzoek, donderdag 20 mei, geeft Domien dagelijks hints over de persoon die ten huwelijk wordt gevraagd. Scroll verder om te checken welke hints er tot nu toe zijn gegeven.


De hints

Alle hints zijn voorbijgekomen in de middagshow. Wij hebben ze hier nog een keer voor jou een rij gezet.

De luisteraar die ten huwelijk wordt gevraagd...

1. ...is onder de 40 jaar.

2. ...is langer dan 1 meter 60.

3. ...is een vrouw.

4. ...woont boven de rivieren.

5. ...heeft het sterrenbeeld Leeuw.

6. ...rijdt in een zwarte auto.

Het aanzoek

Donderdagmiddag 17:00 uur was het zover. Champagne? Check! Rozen? Check! Miss Montreal? Check! Jan stond klaar in de Martinikerk in Groningen, te wachten op Leonora... want zij is de ware!