Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: RUDIMENTAL, MACKLEMORE, JESS GLYNNE & DAN CAPLEN MET 'THESE DAYS'

"Dit is een interessante track. Vooral omdat het van drie artiesten is die eigenlijk hun hoogtijdagen wel gehad leken te hebben."

"Rudimental scoorde in 2012 hun grootste hit met ‘Feel The Love’, Jess Glynne scoorde bijna al haar successen in 2014, en Macklemore is sinds zijn muzikale breuk met Ryan Lewis nog niet toegekomen aan een hit."

"Daar zóu nu voor allemaal in één klap verandering in kunnen komen met ‘These Days’. Hierop hebben ze hun krachten gebundeld. Naast deze oude bekenden is ook het Britse talent Dan Caplen te horen."

"Het resultaat is een lekkere catchy track, waarop je vooral de muzikale handtekening van Macklemore hoort. De retro piano uit ‘Same Love’ en ‘Can’t Hold Us’ is meteen weer te horen. Macklemore is eigenlijk de verteller van het verhaal, Jess Glynne en Dan Caplen geven de juiste lichtvoetigheid aan de track en Rudimental produceerde er nog wat bijpassende beats en effecten bij."

" ‘These Days’ gaat over terugkijken op een oude relatie. En met deze muziek is dat alleen maar fijn. "