Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: ARMIN VAN BUUREN & CONRAD SEWELL MET 'SEX, LOVE & WATER'

"Bij Armin van Buuren denk je misschien aan A State Of Trance, Leiden, of de Vrienden van Amstel Live. Daar zette hij afgelopen weken de boel letterlijk op z’n kop door met zijn dj-booth 360 graden rond te draaien, heel dik! Maar één ding is zeker, als je zijn nieuwe track hoort denk je echt niet aan Armin!"

"Hij staat dan wel bekend als iemand die muziekstijlen verrassend combineert, zoals zijn samenwerkingen met Kensington, Sharon den Adel en Mr. Probz bijvoorbeeld. En met zijn laatste hits ‘I Need You’ en ‘Sunny Days’ ging hij weer een heel andere kant op."

"Dat ‘Sunny Days’ zo’n succes zou worden had hij eigenlijk ook helemaal niet verwacht, omdat het zo uit de richting is. Maar zelfs met die kennis is zijn nieuwe track ‘Sex, Love & Water’ nog steeds een hele grote verrassing!"

"Het brengt me naar een tijd die ik niet gekend heb, maar bij het horen hiervan zie ik toch echt discoballen, broeken met wijde pijpen en Armin die lekker ouderwetsch achter een paar platenspelers staat te spinnen. Deze track is helemaal disco. De zanger die je hoort is trouwens de Australische singer-songwriter Conrad Sewell, die eerder te horen was op Kygo’s ‘Firestone’."