Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: THE SCRIPT MET 'ARMS OPEN'

"Bij de meeste liedjes van The Script weet je precies wat je krijgt. Meestal begint het met piano, een sterke melodielijn en een refrein wat je al snel kunt meezingen."

" ‘Arms Open’ moest ik echt wat vaker horen. Vaak blijken dat later wel de meest bijzondere liedjes. ‘Arms Open’ valt meteen op door de ietwat vreemde, jengelende gitaarrif en akoestische drums, wat me zelfs doet denken aan ‘These Boots Are Made For Walkin’ van good old Nancy Sinatra uit de 60's."

" Ook heeft het niet zo’n hoog meelal-gehalte als bijvoorbeeld ‘Rain’. Het zet je eerder aan het denken, waar gaat het over en wie is de persoon in dit nummer voor mij?"

" De clip is gemaakt samen met A Sense of Home, een organisatie die onderdak biedt aan jongeren die geen pleegouders hebben. Je ziet in de video de verhalen van deze kinderen. Kortom, ook de clip is anders dan anders. Check ‘m hieronder!"Shoutout Archief

Januari 2018
Wulf - 'All Things Under The Sun'