Met 'All Stars' scoorde Smash Mouth een enorme hit eind jaren negentig, onder meer doordat de track werd gebruikt in de eerste Shrek-film. Het was precies dat nummer die de band onlangs wilde inzetten toen het misging.

Frontman Steve Harwell kreeg een lichte meltdown toen iemand een stuk brood op het podium gooide. De zanger kon dat niet waarderen en nodigde de gooier uit op het podium ("I'm gonna beat your ass, whoever the fuck you are out there!").

Wat volgde was boegeroep én nog meer broodjes (die werden gratis uitgedeeld op het festival) vanuit het publiek. De frontman barstte uit in een scheldpartij, met teksten als "you're a bunch of pussy bitches" en "beat the fuck out of you." Gezellig!

Terwijl een manager de zanger probeerde te kalmeren (wat NIET lukte), zette Smash Mouth ondertussen hun grote hit 'All Stars' in. Het publiek moest de vocalen verzorgen tijdens de eerste helft van het nummer, want dat weigerde Steve om te doen. Uiteindelijk verliet de zanger het podium. Check de beelden hierboven.

Niet de enige...

Het komt vaker voor dat artiesten he-le-maal flippen op het podium. Zo ging Green Day frontman Billie Joe Armstrong in 2012 uit z'n dak toen hem verteld werd dat hij nog 1 minuut had om zijn optreden af te ronden op het iHeartradio Music Festival. Een dag later werd hij opgenomen in een afkickkliniek...