Corona of niet de het grootste sportevent ter wereld, de Super Bowl, ging vannacht gewoon door. De Tampa Bay Buccaneers gingen er met de winst vandoor, maar dat is niet waar iedereen het vandaag over heeft. Tijdens de 55e editie van het event was het de eer aan The Weeknd om de halftime show te verzorgen en dat stond garant voor één groot spektakel. 

Super Bowl LV Halftime Show

Je kunt de volledige show bekijken via YouTube

Kartonnen fans

Op social media raakt iedereen niet uitgesproken over de halftime show van de Canadese zanger. Ondanks dat er bijna geen publiek aanwezig was bij het event, was dit niet te zien te zien aan zijn energieke optreden. Ondanks alle maatregelen mochten er bij de wedstrijd in het Raymond James Stadium in Florida 25.000 mensen (op afstand van elkaar) in het publiek zitten. De rest van de stoelen werd gevuld met kartonnen 'mensen'.


Trending op social media

Ook op social media is enthousiast gereageerd op het optreden van de artiest. Hij was trending top ic op Twitter en er werd vol lof gereageerd onder de video's en foto's die hij zelf deelde op zijn Instagram. Maar fans wisten van enkele fragmenten van zijn show ook memes te maken. 

Uit eigen portemonnee

The Weeknd zou miljoenen hebben neergelegd voor zijn Halftime Show om het zo groots mogelijk aan te pakken. Door het decor leek het alsof hij in Las Vegas rondliep en was bij zijn slotnummer 'Blinding Lights' bijna het hele veld gevuld met achtergronddansers die dezelfde kleding droegen als hij, maar met een masker over hun gezicht.

Bron: EPA