KLIK HIER OM METEEN TE LUISTEREN NAAR QMUSIC

Online radio luisteren bij Qmusic

Het mooie van Qmusic is dat je onze muziek online kunt luisteren. Natuurlijk kun je ons ook ontvangen via de ouderwetse keukenradio, maar wij voorzien je graag van nog meer gemak. Zo kun je Qmusic livestreamen via je browser terwijl je op je laptop of tablet aan het werk bent. Online radio luisteren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Of wat dacht je van online radio luisteren via je telefoon? Natuurlijk kun je ons blijven luisteren, ook als jij je phone gebruikt om te appen, sms'en of je favoriete game te spelen. Qmusic is daarom de beste partner in de wereld van multitasking!

Begin de dag met online radio luisteren

Het eerste waarmee je dag begint is met het lezen van je berichten of het nieuws luisteren op het radio. Maak dit ochtendritueel extra bijzonder met online radio van Qmusic. Je kunt online radio luisteren vanaf de stream op de Qmusic site, maar ook op nederland.fm die onze online radio hosten. Verzeker je van de topkwaliteit die online radio jou garandeert. De ruis die bij het luisteren via een gewone radiofrequentie kan optreden, daar is online natuurlijk nooit sprake van! Je bent dus altijd verzekerd van een fraai en zuiver geluid wanneer je online via het internet radio luistert van Qmusic.

Online radio luisteren op tal van manieren

Het enige wat je nodig hebt is een verbinding met het internet. Luister onze programma's op de radio via je telefoon, laptop, tablet of pc. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Luister via het internet wanneer je maar wilt. Maak van Qmusic je startpagina en begin de dag goed. Laat je verwelkomen door de energieke klanken, spraakmakende acties en enthousiaste dj's die je bij Q hoort via radio via het internet. Wij zijn er voor jou van vroeg tot laat en zo lang als je maar wilt!

Luister nu live

Je luistert Qmusic live via 100.7 of 100.4 FM (check de frequenties bij jou in de buurt), via de kabel, internet, DAB+ of via de gratis Qmusic app. Klik hier om direct de livestream te starten.

Luister naar de themakanalen

Qmusic Non-stop
Qmusic Top 40 Non-stop
Qmusic 90's non-stop
Qmusic het Foute Uur non-stop


Download de Qmusic app

Download voor iOS

Download voor Android