Het is vrijdagavond, de deuren van Stephan's Pianobar zijn weer geopend. Deze week zijn Younes én Numidia in de studio bij Stephan.

Younes

Younes kan je misschien wel kennen van zijn filmpjes op TikTok of YouTube. Zijn kanalen staan vol met verschillende mash-ups. Maar onlangs plaatste hij een mash-up samen met Numidia. Deze ging gelijk viral en veel mensen wilden direct meer. Goed nieuws, want deze mash-up is inmiddels uitgebracht én je hoort dit nummer vandaag live in Stephan's Pianobar. Ook zingt hij een track van zijn eigen EP; 'Hoop'.

Numidia

Ook Numidia is volop bezig met muziek. Je kan haar misschien nog kennen van haar deelname in 2015 aan The Voice Kids. Ze behaalde hier samen met Angela Groothuizen de finale. Winnen deed ze niet, maar ondanks dat is het wel een topstart van haar carrière geweest. Je hebt haar al eens eerder kunnen horen op Qmusic. In 2020 stond ze namelijk samen met Boef 9 weken in de Top 40 met 'Tout Est Bon'. Deze track wist zelfs de nummer 13 aan te tikken.

Younes & Numidia - 'Emiliana (Mash-up)'


Younes - 'Hoop' (origineel)


Benieuwd naar alle artiesten die onlangs in Stephan's Pianobar te gast zijn geweest? Volg vanaf nu de playlist van Stephan's Pianobar op Spotify!