Het is zomer, de temperaturen stijgen dus dat kan maar één ding betekenen: de Q-ice cream truck gaat weer rijden! Van 3 tot 25 juli deelt Qmusic in samenwerking met OLA de lekkerste ijsjes uit in heel Nederland.  

Verras iemand met een SURPR-IJS BOX

De Q-dj’s delen vanaf komende zaterdag door heel Nederland de lekkerste OLA ijsjes uit, zoals een Magnum White Chocolate & Cookies, de nieuwe Cornetto Dragon, de SuperTwister of  'all-time favourite' de enige echte Raket. En dit jaar maken Qmusic en OLA mensen blij met de SURPR-IJS BOX vol met OLA ijsjes. Luisteraars kunnen aangeven wie deze SURPR-IJS BOX verdient. Per locatie worden er meerdere boxen weggegeven om zo veel mogelijk mensen gelukkig te maken. Iedere dag mag één luisteraar, die een box heeft aangevraagd, in de uitzending een shout-out doen naar de ontvangers van de box.

OLA tweede jaar op rij partner

Het is zomer en Nederland gaat beetje voor beetje gelukkig weer open. Om dit te vieren delen we in samenwerking met Qmusic de lekkerste OLA ijsjes gratis uit en brengen we de komende weken verfrissende geluksmomentjes in heel Nederland. Onze missie is altijd geweest om zoveel mogelijk een glimlach op de gezichten van mensen te toveren. Omdat het lekker is en omdat we graag blije gezichten zien, want… Ice cream makes you happy!“, aldus Robin Misdorp, Brand Builder Impulse Ice Cream The Netherlands.

Zin in een OLA ijsje?

Kom langs bij de Q-ice cream truck samen met je buren, collega's, familie of een vriend(in). Komende zaterdag staat de Q-ice cream truck vanaf 11.00 uur in Barneveld en zondag vanaf 11.00 uur in Tilburg.