of
 header3kopie

Dit was Q-koningsdag 2021

Lang leven de koning! Goed dat je er bij bent! Check hieronder alle updates, optredens en extra's tijdens de speciale Q-koningsdag live vanuit Den Haag.

Domien schuift bij Kai aan!

Kai nam vandaag de show van Domien over, omdat hij de hele dag onderweg was met The Streamers. Inmiddels heeft Domien afscheid genomen en zijn The Streamers bezig met de laatste repetities. Domien schuift daarom nog even gezellig bij Kai aan in de studio!

Hernieuwde samenwerking Acda & De Munnik is nog even wennen

Tijdens The Streamers treden Thomas Acda en Paul de Munnik weer samen op. Dat is nog even wennen voor de heren, zo zeggen ze tegen Kai in de studio van Q-koningsdag. Verder vertelt Maan over haar gloednieuwe, eigen app en Typhoon is uit zijn broek gescheurd...


Een unieke samenwerking van Maan, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik leverde de heerlijke track 'Als Ik Je Weer Zie' op. Ze spelen hem live voor Q-koningsdag in de studio bij Paleis Noordeinde.

Nu in de studio: Thomas, Paul, Maan en Typhoon


Rolf Sanchez: 'Ik ga Spaans met Máxima praten!'

Rolf Sanchez heeft een geheim wapen om indruk te maken op de Koninklijke Familie: hij kan Spaans praten met de Koningin. Dat onthulde hij bij Q-dj Kai Merckx tijdens Q-koningsdag bij Paleis Noordeinde.


Zonnige sferen op Q-koningsdag live vanuit Den Haag vandaag. Rolf Sanchez speelde samen met zijn band Latin Society zijn nummer 'Ven Ven'!Kai heeft er zin in!

Kai is er klaar voor! Je hoort 'm nog tot 20:00 uur op Q. En het schijnt dat Domien rond 18:00 uur ook nog even aansluit en natuurlijk uitgebreid verslag doet van zijn dag. Wil je meer van Domiens dag met The Streamers zien? Vergeet dan ook niet even onze stories op Instagram te checken!

'Small Town Boy' Duncan Laurence schuift aan bij Wim

Dankzij TikTok brak Duncan Laurence wereldwijd door met 'Arcade', waarmee hij in 2019 het Songfestival won. Tijd om even bij te kletsen bij Wim!

Suzan en Freek krijgen goud voor 'Goud'

Suzan & Freek zijn te gast bij Q-dj Wim tijdens Q-koningsdag bij Paleis Noordeinde. Hij heeft een hele bijzondere verrassing voor het duo: hun single 'Goud' is nu letterlijk goud. Ook geven ze een tipje van de sluier over wat we vanavond kunnen verwachten tijdens het concert van The Streamers... Suzan & Freek wordt namelijk Suzan óf Freek.


Suzan & Freek zijn te gast bij Q-dj Wim op Q-koningsdag in Den Haag en spelen daar hun nummer 'Goud'!

Maan was vroeger levend standbeeld op Koningsdag

Het kan snel gaan... Vroeger stond Maan nog als levend standbeeld op de vrijmarkt en dit jaar staat ze in het paleis van de Koning. Samen met Nick Schilder blikt ze vooruit op het TheStreamers-concert van vanavond. Komt er na het succes van 'Vivo Per Lei' een nieuw duet van de twee?

Davina Michelle in the building!

We gaan gelijk door met het volgende lid van The Streamers: Davina Michelle. Net als veel artiesten stond ook Davina als klein meisje al op te treden tijdens Koningsdag (en vroeger Koninginnedag). Maar de tijden zijn veranderd en vanavond staat ze in Paleis Noordeinde. Wat kunnen we daarvan verwachten?