• Q stuurt je naar About My Father
  • Vanaf 25 mei in de bioscoop
  • Win naast filmtickets óók een professionele pizza oven (actievoorwaarden)

Q-movies stuurt je naar de beste nieuwe bioscoopfilms. Vanaf 25 mei draait de familiekomedie About My Father in de bioscopen en daar kun jij bij zijn!

About My Father

Zet een van de grootste acteurs ter wereld (én tweevoudig Oscarwinnaar) Robert De Niro en een van de populairste stand-upcomedians uit Amerika Sebastian Maniscalco samen en je krijgt de komedie About My Father. De film met Italiaanse flair is losjes gebaseerd op het leven van Sebastian en zijn relatie met zijn vader. 

Wanneer hij zijn Italiaanse vader Salvo (De Niro) vertelt dat hij zijn over the top Amerikaanse vriendin ten huwelijk gaat vragen, dringt Salvo erop aan om een weekend bij haar ouders te gaan logeren. Deze familiebijeenkomst evolueert al snel in een cultuurclash, waarin vader en zoon de betekenis van familie ontdekken. 

Q stuurt je naar de film

Het blijft natuurlijk altijd leuk om te kijken naar de struggles binnen families vanuit een bioscoopstoel! Al helemaal als het gaat om twee gepassioneerde families met verschillende culturen en Robert De Niro die weer een onuitstaanbare vader speelt (zoals in Meet The Fockers en Meet The Parents). Wij zorgen dat jij in een comfortabele stoel kunt smullen van het reilen en zeilen van deze families. 

Mocht je door de gepassioneerde Italiaanse familie trek hebben gekregen in een pizza? Goed nieuws! Want als je hieronder laat weten wat jouw meest awkward moment met je schoonfamilie is, maak je ook nog kans op een professionele pizza oven van Ooni!