• Q stuurt je op een 5-daagse luxe geheel verzorgde reis naar LA, geheel in BABYLON-stijl
  • Vanaf 19 januari in de bioscoop
  • Actie loopt van 9 t/m 15 januari (actievoorwaarden)

Q-movies, altijd de beste nieuwe bioscoopfilms. Deze keer is het een film die je terugneemt naar de jaren '20: Babylon! 

Babylon

Babylon speelt zich af in de late jaren '20 van de vorige eeuw en volgt de reis van een jonge man terwijl hij de rauwe wereld van glitter, glamour en baldadigheid ontdekt waar de gouden eeuw van Hollywood om bekend staat. Onder andere Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva en Tobey Maguire schitteren in deze film die geregisseerd is door Academy Award-winnaar Damien Chazelle (La La Land). Je ziet Babylon vanaf 19 januari bij een Pathé bioscoop bij jou in de buurt.


Q stuurt je naar Hollywood met de nieuwe bioscoopfilm Babylon

Dat lees je goed! Jij kunt zelf de Babylon experience gaan ervaren. Om de release op het grote scherm te vieren, sturen we jou en een vriend naar Los Angeles voor een geheel verzorgde luxe reis. En dat is niet zomaar een reis. 

Je verblijft vijf nachten in een van de meest legendarische en historische hotels in Hollywood en krijgt een VIP-tour door de iconische studio achter de film (Paramount Pictures Studio). Je bezoekt het ultramoderne Los Angeles filmmuseum en ondergaat een heuse transformatie voor een Babylon-inspired fotoshoot. Je gaat een dagje shoppen in LA's meest exclusieve vintage winkel en krijgt een volledige make-over (denk aan make-up, haar, styling) voor de fotoshoot in Old Hollywood stijl. Als de zon gezakt is achter de heuvels van Hollywood, ga je op pad voor een nacht vol glitter & glamour met een chauffeur in een vintage auto. Aan alles is gedacht die avond: een hapje eten in een luxe restaurant, cocktails drinken op een exclusieve rooftop bar en je sluit de avond af in een geheime bar...