Qmusic groeit opnieuw flink ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de nieuwste meting komt het marktaandeel voor de doelgroep 20-49 jaar uit op maar liefst 19,1%, wat een stijging van 22% procent betekent. Dit is de hoogste februari/maart-score ooit. De luistercijfers in de doelgroep 10+ zijn in deze periode ook gestegen, met 16%. In die doelgroep bedraagt het marktaandeel 10,9%.

Qmusic bereikt meeste luisteraars binnen groepgroep 10+ en 20-49 jaar

Deze periode stijgen zowel het bereik als de luistertijd. Absoluut gezien bereikt Qmusic in februari-maart de meeste luisteraars van alle zenders zowel binnen de doelgroep 10+ als 20-49 jaar. In de doelgroep 10+ bereikt de zender 2,8 miljoen personen per week. De middagshow noteert een marktaandeel van 19,6% en Domien Verschuuren vestigt daarmee een nieuw record in dit tijdslot voor Qmusic (Bron: NLO/GfK).

Optimaliseren zendermix

Qmusic groeit fors in marktaandeel bij diverse doelgroepen, het is dan ook belangrijk om je zendermix hierop aan te passen om een optimaal campagneresultaat te realiseren. Wil je weten welke bijdrage Qmusic kan leveren aan het succes van jouw campagne en wil je weten hoe je deze kan optimaliseren? Klik dan hier of neem contact op met je accountmanager.