• Vier Pasen op Paaspop
  • Win de allerlaatste weekendtickets (incl. camping)
  • Van zaterdag 1 april t/m donderdag 6 april

Het festivalseizoen staat op het punt van beginnen, maar er is maar één festival dat het startschot geeft: Paaspop! Het festival is uitverkocht maar alleen op Q kun je de allerlaatste tickets winnen.

Tijdens de paasdagen zullen Armin van Buuren, Goldband, George Ezra, Davina Michelle en nog veel meer artiesten afreizen naar het Brabantse Schijndel. Met zo'n 35.000 bezoekers per dag en honderden verschillende acts over drie dagen bewijst Paaspop al jaren een grote speler te zijn in de festivalwereld en daar kun jij (gelukkig) nog bij zijn! 

WIN TICKETS

Vanaf zaterdag 1 april t/m donderdag 6 april kun jij weekendtickets winnen voor Paaspop (7, 8 en 9 april)! De Q-dj laat weten bij welke artiest je in zijn/haar programma 'PAASPOP' moet appen om kans te maken. Als we jou terugbellen, en we halen je in de uitzending, dan win je 2 weekendtickets voor Paaspop 2023.

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel de camping als voor het festival.  

Lees hier de actievoorwaarden