Mia Nicolai & Dion Cooper vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival dit jaar. Vandaag laat het duo de wereld kennis maken met de track waarmee ze hopelijk later dit jaar in Liverpool douze points binnen slepen.

'Burning Daylight'

'Burning Daylight' dat is hoe de track heet waarmee Mia & Dio dit jaar gaan proberen het Songfestival te winnen. 'Burning Daylight' is onder andere geschreven samen met oud-songfestivalwinnaar Duncan Laurence en zijn vriend en songwriter Jordan Garfield. Het duo deelde een paar dagen al een héél klein stukje van het liedje, maar nu is het moment eindelijk daar en kunnen we de volledige versie horen. Benieuwd naar de track? We houden je niet langer in spanning, check hieronder de video. 


Waar is het Songfestival 2023?

Meestal vindt het muziekfestijn plaats in het land wat het jaar daar voor gewonnen heeft, maar dit jaar is dat niet het geval. Oekraïne won namelijk afgelopen jaar, maar door de omstandigheden in dit land neemt de stad Liverpool de organisatie over. Op 9 mei vindt de halve finale plaats met op 13 mei de grande finale.

Meer over Mia Nicolai en Dion Cooper

Misschien heb je nog nooit gehoord van Mia Nicolai of Dion Cooper. No worries! De artiesten stellen zich graag in onderstaande video nog even aan je voor aan de hand van 'douze' vragen.

Beeld: AVROTROS