Het heeft even geduurd maar Oranje staat na 7 jaar weer op een eindtoernooi. Hoe goed is jouw Oranjekennis nog? Weet jij bijvoorbeeld waar de VAR voor staat? En beweeg je bij Snollebollekes van boven naar onder of van links naar rechts? Deze week spelen luisteraars de Oranje Opfriscursus en maken zo kans op een Jumbo Superfan Pakket.

Jumbo supporter van Superfans

Bij Jumbo willen we onze klanten blijven verrassen en boodschappen doen leuk maken. Nederlanders staan bekend om hun nuchterheid, maar we houden ook van gezelligheid en saamhorigheid. Naast tal van Oranje producten voor lage prijzen hebben we de Snollebollekes juichcape aan ons assortiment toegevoegd, zodat we van deze sportzomer écht een feestje kunnen maken. En samen met Qmusic zorgen we dat Nederland klaar is voor het EK met de Oranje Opfriscursus. Zo is Jumbo supporter van Superfans’, aldus Monique Pennings, Manager Media & Partnerships bij Jumbo Supermarkten.

Win het Jumbo Superfan pakket

De Oranje Opfriscursus wordt deze week, iedere werkdag, gespeeld tijdens alle Qmusic-programma’s. Luisteraars melden zich aan door ORANJE te sturen in de Q-app. In de uitzending beantwoordt de deelnemer vijf vragen over Oranje. Bij vijf goede antwoorden wint de luisteraar het Jumbo Superfan Pakket. Dit pakket bestaat uit een echte Kamado BBQ en een cadeaukaart om al je EK-boodschappen in huis te halen.