• Måneskin @ the Qube op zondag 15 januari
  • Maak kans op toegang van maandag 9 januari t/m zaterdag 14 januari
  • Live en dichtbij in the Qube
  • De gastenlijst is inmiddels vol!

Na het winnen van het Eurovisie Songfestival van 2021 in Rotterdam is de Italiaanse rockband Måneskin niet meer weg te denken van de radio. Met nummers als 'Supermodel', 'The Loneliest' en de cover 'Beggin'' bestormden ze internationale hitlijsten. Hoog tijd om de heren en dame daarom eens uit te nodigen!

THE QUBE

Eerder stonden o.a. Lewis CapaldiEd SheeranThe ScriptRobbie WilliamsDua LipaBebe Rexha5SOS en Armin van Buuren al op het podium in the Qube en op 15 januari mag Måneskin zich aan dit rijtje grote artiesten toevoegen. Kaarten voor the Qube zijn niet te koop. Toegang is alleen te winnen bij Qmusic. In the Qube sta je dichterbij je favoriete artiesten dan ooit. Er is maar ruimte voor een paar fans in deze intieme concertzaal en daarmee is ieder optreden super-exclusief.

WIN TOEGANG

Hoor jij van maandag 9 januari t/m zaterdag 14 januari tussen 06:00 uur en 01:00 uur een track van Måneskin op Q (exclusief de non-stop uren en danceprogrammering)? Stuur dan MÅNESKIN in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan mag jij samen met 1 vriend naar het super exclusieve optreden van Måneskin in the Qube!

Het optreden vindt plaats in the Qube in Vilvoorde, bij onze collega's van Qmusic België. Wij voorzien uiteraard een verzorgde busreis vanuit Amsterdam en terug! 
Er is géén minimum leeftijd voor deze actie.

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus NIET meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden