• Win van 23 januari t/m vrijdag 3 februari
  • 3 februari 2023 @ Rotterdam Ahoy
  • De nummer 1 award show van Nederland

Koop hier je officiële kaarten

De Qmusic Top 40 Awards komen er weer aan! De nummer 1 award show van Nederland waarbij de best scorende artiesten van het afgelopen jaar bekroond worden met een award en dit jaar kun jij daar live bij aanwezig zijn.

Qmusic Top 40 Awards

We gaan ze weer uitreiken: de Qmusic Top 40 Awards! Vrijdag 3 februari 2023 rollen we de rode loper uit in Rotterdam Ahoy voor (inter)nationale sterren. Welke artiest scoorde het best afgelopen Top 40- jaar en gaat er met een award vandoor? Vorig jaar vond de uitreiking helaas plaats zonder publiek, maar dit jaar kun jij erbij zijn.

Tijdens een spectaculaire show van ruim 2 uur worden verschillende awards uitgereikt met een hele vette show inclusief live optredens van Armin van Buuren, Becky Hill en Son Mieux en vele anderen. Kortom: dit wil jij niet missen! Scroll naar beneden voor de volledige line-up. 


Check hier de Top 40 Awards van vorig jaar in twee minuten. Wil je de hele show zien? Klik dan hier.

Win tickets!

Maak kans op 4 tickets voor de Qmusic Top 40 Awards! In ieder programma geven we tickets weg. De dj laat in zijn programma weten tijdens welke artiest die op de Top 40 Awards optreedt, je moet appen om kans te maken. Hoor je die artiest? App dan '[NAAM VAN DE ARTIEST]' via de Qmusic app. Als we jou terugbellen, en je komt in de uitzending, dan win je 4 tickets voor de Qmusic Top 40 Awards 3 februari in Rotterdam Ahoy!

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden

Line-up: de grootste artiesten van het jaar op één podium

Optredens van Armin van Buuren, Becky Hill, Davina Michelle, Duncan Laurence, Flemming, Kris Kross Amsterdam, Lost Frequencies, Suzan & Freek, Son Mieux, Tom Grennan, Claude en Willy William.


Tickets & extra info

Dit wil je niet missen, hier wil je bij zijn! Bestel hieronder jouw tickets voor de Qmusic Top 40 Awards.

Koop hier je officiële kaarten


Locatie: Rotterdam Ahoy
Tijden: 19:00 uur deuren open, 20:30 uur start show en 23:00 einde show.