of

FOUTE PARTY

98:53

BEST OF FOUTE PARTY

HET FOUTE UUR BESTAAT AL 15 JAAR EN NIET VEEL LATER VOLGDE DE FOUTE PARTY. DOOR DE CORONACRISIS KON HET LEUKSTE FEESTJE VAN HET JAAR HELAAS NIET DOORGAAN DIT JAAR. HET BIEDT WEL EEN MOOIE KANS OM TERUG TE BLIKKEN OP ALLE VOORGAANDE EDITIES. MET OPTREDENS VAN O.A. SNOLLEBOLLEKES, K-OTIC, PETER ANDRE, 3T, PAUL ELSTAK, GERARD JOLING, TOY-BOX EN 5IVE ÉN LEUKE ANEKDOTES VAN DE Q-DJ’S.

2:25

AFTERMOVIE QMUSIC FOUTE PARTY 2019

NOG EEN KEER NAGENIETEN VAN DE QMUSIC FOUTE PARTY 2019!

0:47

ANTON SPEELT LINGO MET OEKRAÏNSE VOETBALCLUB

DNJEPR DNJEPROPETROVSK. WAT? JUIST JA. DE OEKRAINSE VOETBALCLUB STOPT ERMEE, MAAR DAT DOET ER VERDER NIET TOE. WAT ER WEL TOE DOET? ANTON'S UITSPRAAK... LINGO!

59:50

HIGHLIGHTS QMUSIC FOUTE PARTY 2019

DE Q-DJ'S NEMEN JE MEE DOOR DE FOUTSTE HOOGTEPUNTEN VAN DE QMUSIC FOUTE PARTY 2019! MET OPTREDENS VAN GERARD JOLING, CH!PZ, SNOLLEBOLLEKES EN PAUL ELSTAK.

1:19

VERMISTE KABOUTERS FEESTEN OP DE FOUTE PARTY

HET WAS EEN RAADSEL VOOR DE INWONERS VAN DE BRABANTSE PLAATS WAALWIJK. ALLE TUINKABOUTERS VERDWENEN UIT HET STADJE. HIER ZIE JE HOE Q-DJ'S DOMIEN EN JOOST, DE TUINKABOUTERS MEENAMEN VOOR EEN AVONDJE FOUTE PARTY. ZE HADDEN DE TIJD VAN HUN LEVEN EN ZIJN NU WEER VOLDAAN TERUGGEKEERD BIJ HUN EIGENAREN.

6:40

Q-DJ STEPHAN BOUWMAN - 'BOHEMIAN RHAPSODY'

STEPHAN KRUIPT OP DE FOUTE PARTY IN DE HUID VAN FREDDIE MERCURY MET EEN FOUTE VERSIE VAN DE WERELDHIT 'BOHEMIAN RHAPSODY.'

3:45

GERARD JOLING - 'HET IS NOG NIET VOORBIJ'

HET WAS DE TWEEDE KEER FOUTE PARTY VOOR GERARD JOLING EN HIJ VOELT ZICH ALS EEN VIS IN HET WATER OP HET FOUTSTE FEEST VAN NEDERLAND.

3:03

PAUL ELSTAK BLAAST HET DAK VAN DE BRABANTHALLEN ERAF!

ALS ER EEN IEMAND ECHT NIET KAN ONTBREKEN OP DE FOUTE PARTY IS HET PAUL ELSTAK. HIJ BRENGT HET FOUTSTE FEEST VAN NEDERLAND WEDEROM TOT EEN ONGEËVENAARD HOOGTEPUNT!

4:53

TINO MARTIN - 'ZIJ WEET HET'

HIJ BESTORMT DE TOP 40 MET DE FOUTE PARTY ANTHEM VAN 2019 'ZIJ WEET HET' EN HIJ ZONG DEZE HIT LIVE OP DE FOUTE PARTY 2019.

5:45

STEF EKKEL EN STEPHAN BOUWMAN - 'LIEVER TE DIK IN DE KIST'

ALS JE Q-DJ STEPHAN BOUWMAN MET STEF EKKEL EN EEN UFO OP 1 PODIUM ZIET, WEET JE DAT JE OP DE FOUTE PARTY BENT!

2:01

HENNY HUISMAN - 'MET Z'N ALLEN'

HET FOUTE PARTY PUBLIEK HOUDT VAN HENNY. TERUG NAAR TOEN MET 'MET Z'N ALLEN' MET HENNY HUISMAN OP DE FOUTE PARTY 2019.

2:17

MATTIE & MARIEKES MEEZINGFESTIJN

WAT KUNNEN ZE RADIO MAKEN HE? MAAR LEKKER FOUT WAS HET WEL! MATTIE & MARIEKE KRIJGEN DE HELE ZAAL AAN HET ZINGEN IN DE BRABANTHALLEN TIJDENS DE FOUTE PARTY 2019.

MEER VIDEO'S