of

FRAGMENTEN OCHTENDSHOW

DE LEUKSTE EN OPVALLENDSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE
5:08

'JULLIE ZIEN SLECHTS EEN SCHIM VAN MIJ'

DE OCHTENDSHOW HAD EEN WEEKJE VAKANTIE EN KWAM ALS HERBOREN TERUG. ZO LEERDE MATTIE EEN NÓG LEUKERE KANT VAN ZICHZELF KENNEN EN BESLOOT JOE STAGIAIR VAN DE SHOW EEN NIEUWE KLEDINGSTIJL TE NEMEN. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

5:49

FRED VAN LEER BRACHT HET WEEKEND DOOR OP EEN JACHT

WEEKENDEN OP EEN JACHT EN EEN SHOW IN AHOY IN HET VOORUITZICHT, NEVER A DULL MOMENT IN HET LEVEN VAN FRED VAN LEER. MATTIE BELT MET VRIEND VAN DE SHOW FRED OM ALLES EVEN DOOR TE NEMEN.

5:11

MATTIE MAG NIET IN DE GROEPSAPP

MATTIE VOELDE ZICH NOGAL BUITENGESLOTEN DEZE WEEK, AL WAREN DE COMPLIMENTEN VOOR ZIJN NIEUWE 'LOOK' ERG GOED VOOR ZIJN EGO. JOE STAGIAIR VAN DE SHOW HAD LAST VAN WAT MEDISCHE PROBLEMEN EN ANNE-MARIE NAM HAAR GEHEIME WAPEN MEE NAAR DE STUDIO. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

6:32

MATTIE OP GESPREK BIJ DE GROTE BAAS

VAN JE AUTO EEN KROEG MAKEN? HET OVERKWAM MATTIE DEZE WEEK ONBEDOELD. VERDER BELEEFDE HIJ DE 'EXPERIENCE VAN Z'N LEVEN' EN REGELDE HIJ EEN NIEUWE BAAN VOOR JOE STAGIAIR VAN DE SHOW. ONDERTUSSEN LIET ANNE-MARIE HAAR BESTE BARBIER-SKILLS ZIEN. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

6:18

MATTIE ONTHULT ZIJN WEEGSCHAALGEHEIM

DE WEEK BEGON MET EEN PERSOONLIJK BERICHT VAN MARIEKE, DE WE DE KOMENDE TIJD HELAAS MOETEN MISSEN. MAAR MATTIE, ANNE-MARIE, TOM EN JOE BLIJF JE GELUKKIG GEWOON HOREN. MATTIE VERTELT SPIJT TE HEBBEN VAN EEN 'KAASEXPERIENCE' EN HET TEAM IS VERBAASD OVER ZIJN SAMSON & GERT FASCINATIE. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

2:49

MARIEKE IS VOORLOPIG EVEN NIET TE HOREN

DE KOMENDE TIJD ZAL MARIEKE EVEN NIET TE HOREN ZIJN IN DE OCHTENDSHOW. IN EEN AUDIOBERICHT AAN DE LUISTERAARS LAAT ZE WETEN HET EVEN RUSTIG AAN TE GAAN DOEN. “IK KRIJG HEEL VAAK DE VRAAG ‘HOE HOU JE DAT VOL? DAT JE RADIO MAAKT ÉN TELEVISIE’. MIJN ANTWOORD IS DAN ALTIJD ‘IK VIND HET GEWOON HET ALLERLEUKSTE TE DOEN.’ HET GEEFT MIJ HEEL VEEL ENERGIE. MAAR DE LAATSTE TIJD MERK IK DAT HET ME JUIST ENERGIE KOST. EN DAAROM HEB IK BESLOTEN HEEL EVEN OP DE REM TE TRAPPEN, ZODAT IK OVER TWEE JAAR NOG STEEDS KAN ZEGGEN DAT IK DIT HET ALLERLEUKSTE VIND OM TE DOEN. DAAROM GA IK DE KOMENDE TIJD EVEN IETS RUSTIGER AAN DOEN EN HOOR JE ME ’S OCHTENDS EVEN NIET OP DE RADIO. EN GA IK GEWOON EVEN GOED SLAPEN, HEEL VEEL KNUFFELEN MET KIKI, LEUKE DINGEN DOEN MET VRIENDEN, MET SANDER, MET FAMILIE. EN GEWOON WEER EVEN DIE ENERGIE TERUGKRIJGEN WAAR IK ZO GEK OP BEN. DUS VANDAAR EN DAT WIL IK JE EVEN ZELF VERTELLEN.”

7:04

MARIEKE KRIJGT VIDEOBOODSCHAP VAN CELEBRITY CRUSH

MATTIE STYLES OF TOCH HARRY VALK? WAT BEGON ALS EEN COMPLIMENT GING AL SNEL RICHTING EEN BELEDIGING. VERDER LEEK HET EROP OF MARIEKE DADDY ISSUES HEEFT EN WERD MATTIE VERKOZEN TOT COMMERCIËLE MET-ALLE-WINDEN-MEEWAAI-CONSUMENT. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

2:07

MARIEKE VOERT EEN ONGEMAKKELIJK GESPREK MET CHANTAL JANZEN

WAT KRIJG JE ALS JE MARIEKE CHANTAL JANZEN LAAT BELLEN ZONDER DAT MARIEKE HAAR KAN HOREN? JUIST JA, EEN HEEL ONGEMAKKELIJK GESPREK. JOE IS DE ENIGE DIE CHANTAL KAN HOREN. HIJ BEELDT UIT WAT MARIEKE MOET ZEGGEN EN DAAR KOMT EEN HEEL BIJZONDER GESPREK UIT...

7:23

HEKS VERDRIJFT VLOEK VAN MATTIE & MARIEKE

HET VERJAARDAGSRAD VERTOONDE HELE RARE FRATSEN EN DUS MOEST EEN HEKS WORDEN INGESCHAKELD OM DE VLOEK TE VERDRIJVEN. WAS DAT SUCCESVOL? DAARNAAST LEREN WE WEER EEN HELE APARTE KANT VAN MARIEKE KENNEN EN HET MATTIE DE SLECHTSTE VOORBEREIDING VOOR EEN HARDLOOPWEDSTRIJD OOIT. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

7:06

MATTIE BETAALT NIET BIJ HET TANKSTATION

ONDANKS DAT MATTIE HÉÉL VERGEETACHTIG WAS WON HIJ DEZE WEEK TOCH DE HOOFDPRIJS. ONDERTUSSEN VERANDERDE MARIEKE VAN DE RUST ZELVE IN EEN DONDERWOLK. DAARNAAST WERD TOM VAN DE INTERCOM VERRAST VOOR HET FANTASTISCHE RESULTAAT VAN ZIJN ROLF SANCHEZ-DIEET. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

5:15

FRED VAN LEER WORDT GRIJS

VOOR MATTIE EN MARIEKE MET FRED VAN LEER BELLEN, VALT MARIEKE IETS OP AAN FRED ZIJN FOTO'S OP INSTAGRAM: FRED WORDT GRIJS. MATTIE CONFRONTEERT HEM HIERMEE EN DAAR IS HIJ ZACHT GEZEGD NIET BLIJ MEE.

4:45

MARIEKE SCHRIKT VAN EIGEN FITNESS PAKJE

MATTIE HAD WAT MOEITE OM HET HELE TEAM BIJ ELKAAR TE KRIJGEN DEZE WEEK, MAAR GELUKKIG KWAM HET GOED EN WAS IEDEREEN HÉÉÉÉL BLIJ MET ELKAAR. JOE STAGIAIR VAN DE SHOW DEELDE EEN AANTAL BIJZONDERE TIPS EN MARIEKE SCHROK VAN HAAR EIGEN OUTFIT IN DE SPORTSCHOOL. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

MEER VIDEO'S