of

Q-ESCAPE ROOM

11:31

DIT GEBEURDE ER OOK IN DE Q-ESCAPE ROOM 2021

VAN PUZZELEN KRIJG JE HÉÉL VEEL TREK. ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN NA HET BEKIJKEN VAN DEZE VIDEO. IN DEZE Q-ESCAPE ROOM 2021 SPECIAL ZIE JE (BIJNA ALLEEN MAAR) NIET EERDER VERTOONDE BEELDEN. NAAST DE INMIDDELS BEROEMDE EETCOMPILATIE WERD ER DOOR MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN BRAM GEZONGEN, GEDANST EN GEVOCHTEN...

11:41

DIT WAS DE LAATSTE DAG IN DE Q-ESCAPE ROOM 2021

150 UUR GEEN DAGLICHT, 15 ONTSNAPPOGINGEN, 4 MUZIKALE CODES EN ONTELBAAR VEEL PUZZELS VERDER ZIJN MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN BRAM ONTSNAPT UIT DE Q-ESCAPE ROOM. BEKIJK HIER ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DAG 7 VAN DE Q-ESCAPE ROOM 2021. NIET GETREURD, MORGEN VERSCHIJNEN HIER DE NIET EERDER VERTOONDE BEELDEN UIT 7 DAGEN Q-ESCAPE ROOM.

3:31

BRAM DOET NOG ÉÉN PROEF

OP DE VALREEP MAG BRAM VAN DE PUZZELMASTER NOG ÉÉN SPECTACULAIRE PROEF DOEN WAAR DE DJ'S NIET AAN TOEGEKOMEN WAREN AFGELOPEN DAGEN. HIJ MOCHT INBREKEN OM DE KROON PROBEREN TE STELEN!

3:15

MATTIE EN DOMIEN DOOR KRUIPRUIMTE

MARIEKE EN BRAM MOESTEN OP DAG 1 AL TIJGEREND DOOR DE KRUIPRUIMTE OM TE HERENIGEN MET MATTIE EN DOMIEN. NU VONDEN MATTIE EN DOMIEN HET WEL EENS TIJD OM DIE RUIMTE TE ONTDEKKEN.

3:08

DIT WAREN DE HINTS NAAR BRAMS MUZIKALE CODE

DE PUZZEL MASTER VERTELT MET WELKE HINTS BRAM ZIJN MUZIKALE CODE HAD KUNNEN RADEN.

2:44

DIT WAREN DE HINTS NAAR MARIEKES MUZIKALE CODE

DE PUZZEL MASTER VERTELT MET WELKE HINTS MARIEKE HAAR MUZIKALE CODE HAD KUNNEN RADEN.

2:28

DIT WAREN DE HINTS NAAR MATTIES MUZIKALE CODE

DE PUZZEL MASTER VERTELT MET WELKE HINTS DOMIEN ZIJN MUZIKALE CODE HAD KUNNEN RADEN.

2:34

DIT WAREN DE HINTS NAAR DOMIENS MUZIKALE CODE

DE PUZZEL MASTER VERTELT MET WELKE HINTS DOMIEN ZIJN MUZIKALE CODE HAD KUNNEN RADEN.

3:17

MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN BRAM KRAKEN DE MUZIKALE CODE!

DAG 7 IN DE Q-ESCAPE ROOM EN DE DJ'S BEGINNEN DE DAG MET ONTSNAPPOGING 15. ZE GEVEN DE VOLGENDE ANTWOORDEN DOOR AAN DE PUZZEL MASTER. MATTIE: THE KID LAROI & JUSTIN BIEBER - 'STAY', MARIEKE: CHER - 'IF I COULD TURN BACK TIME', DOMIEN: VELDHUIS & KEMPER: 'IK WOU DAT IK JOU WAS' EN BRAM: ROBBIE WILLIAMS - 'CANDY'. HET IS ZE GELUKT! ZE HEBBEN DE MUZIKALE CODE WETEN TE KRAKEN EN ONTSNAPPEN UIT DE Q-ESCAPE ROOM.

14:59

DIT WAS DAG 6 IN DE Q-ESCAPE ROOM

WAT EEN EXPLOSIEVE DAG EN DAT KOMT NIET ALLEEN DOOR DE BOM DIE ONTPLOFT IN DE PRESSURE ROOM. MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN BRAM BEGINNEN OOK EEN BEETJE UIT HUN VEL TE SPRINGEN. ZE HEBBEN NOG MAAR EEN SCHONE ONDERBROEK BIJ ZICH EN HADDEN VERWACHT ER VANDAAG TOCH WEL UIT TE ZIJN. DE MOED ZAKT EEN BEETJE IN HUN SCHOENEN. PUZZEL MORGEN WEER MEE EN HELP DE DJ'S ONTSNAPPEN! BEKIJK HIER ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DAG 6 VAN DE Q-ESCAPE ROOM 2021.

1:52

DE VEERTIENDE ONTSNAPPOGING

DOOR DE PRESSURE ROOM VERVIEL DE ONTSNAPPOGING VAN 12:15 UUR, DUS ZE GEVEN VOOR DE TWEEDE KEER VANDAAG HUN ANTWOORDEN DOOR. MATTIE: THE KID LAROI & JUSTIN BIEBER - 'STAY', MARIEKE: CHER - 'IF I COULD TURN BACK TIME', DOMIEN: VELDHUIS & KEMPER: 'IK WOU DAT IK JOU WAS' EN BRAM: ROBBIE WILLIAMS - 'ROCK DJ'. ZE BLIJVEN STEKEN OP 3 ANTWOORDEN GOED.

2:01

DE LAMP GAAT WEER AAN IN DE Q-ESCAPE ROOM

UIT DE BLACK LIGHT HIËROGLIEFEN PUZZEL KOMEN DE TEKENS 'DRANKENDRUGS'. OFTEWEL DRANK EN DRUGS. ZODRA MARIEKE DIT HARDOP ZEGT, GAAT DE LAMP IN DE Q-ESCAPE ROOM WEER AAN. OP HET TV-SCHERM IN DE RUIMTE KOMT EEN FOTO TE VOORSCHIJN MET DAAROP DE VRAAG 'HOE OUD WAS JACKSON POLLOCK TOEN HIJ STIERF?'

MEER VIDEO'S