of

Q-KONINGSDAG

3:33

'ALS IK JE WEER ZIE' LIVE VOOR Q-KONINGSDAG

EEN UNIEKE SAMENWERKING VAN MAAN, TYPHOON, THOMAS ACDA EN PAUL DE MUNNIK LEVERDE DE HEERLIJKE TRACK 'ALS IK JE WEER ZIE' OP. ZE SPELEN HEM LIVE VOOR Q-KONINGSDAG IN DE STUDIO BIJ PALEIS NOORDEINDE.

4:48

HERNIEUWDE SAMENWERKING ACDA & DE MUNNIK IS NOG EVEN WENNEN

TIJDENS THE STREAMERS TREDEN THOMAS ACDA EN PAUL DE MUNNIK WEER SAMEN OP. DAT IS NOG EVEN WENNEN VOOR DE HEREN, ZO ZEGGEN ZE TEGEN KAI IN DE STUDIO VAN Q-KONINGSDAG. VERDER VERTELT MAAN OVER HAAR GLOEDNIEUWE, EIGEN APP EN TYPHOON IS UIT ZIJN BROEK GESCHEURD...

2:40

ROLF SANCHEZ SWINGT MET 'VEN VEN' LIVE BIJ Q-KONINGSDAG

ZONNIGE SFEREN OP Q-KONINGSDAG LIVE VANUIT DEN HAAG VANDAAG. ROLF SANCHEZ SPEELDE SAMEN MET ZIJN BAND LATIN SOCIETY ZIJN NUMMER 'VEN VEN'!

3:55

ROLF SANCHEZ: "IK GA SPAANS MET MÁXIMA PRATEN!"

ROLF SANCHEZ HEEFT EEN GEHEIM WAPEN OM INDRUK TE MAKEN OP DE KONINKLIJKE FAMILIE: HIJ KAN SPAANS PRATEN MET DE KONINGIN. DAT ONTHULDE HIJ BIJ Q-DJ KAI MERCKX TIJDENS Q-KONINGSDAG BIJ PALEIS NOORDEINDE.

6:08

DRUKKE EN SUCCESVOLLE TIJDEN VOOR DUNCAN LAURENCE

DANKZIJ TIKTOK BRAK DUNCAN LAURENCE WERELDWIJD DOOR MET 'ARCADE', WAARMEE HIJ IN 2019 HET SONGFESTIVAL WON. ONDANKS OPTREDENS IN AMERIKA EN TIJDENS HET EUROVISIE SONGFESTIVAL HEEFT HIJ TOCH TIJD GEMAAKT OM OP HET PODIUM VAN THE STREAMERS TE STAAN VANAVOND.

3:14

DAVINA MICHELLE PROFITEERDE VAN LAMME MENSEN OP KONINGSDAG

NET ALS VEEL ARTIESTEN STOND OOK DAVINA ALS KLEIN MEISJE AL OP TE TREDEN TIJDENS KONINGSDAG (EN VROEGER KONINGINNEDAG). MAAR DE TIJDEN ZIJN VERANDERD EN VANAVOND STAAT ZE IN PALEIS NOORDEINDE. WAT KUNNEN WE DAARVAN VERWACHTEN?

3:38

SUZAN & FREEK SPELEN 'GOUD' LIVE OP Q-KONINGSDAG

SUZAN & FREEK ZIJN TE GAST BIJ Q-DJ WIM OP Q-KONINGSDAG IN DEN HAAG EN SPELEN DAAR HUN NUMMER 'GOUD'!

5:12

MISS MONTREAL MOET ALTIJD OPTREDEN TIJDENS KONINGSDAG

SANNE HANS WEET NIET BETER DAN DAT ZE OP EEN PODIUM STAAT TIJDENS KONINGSDAG. OOK VERTELDE ZE Q-DJ MENNO WAAROM ZE DE EERSTE EDITIE VAN THE STREAMERS MOEST OVERSLAAN EN NU WÉL MEE DOET.

3:20

MISS MONTREAL ZINGT 'ALLES' OP Q-KONINGSDAG

MISS MONTREAL KWAM LANGS TIJDENS Q-KONINGSDAG BIJ PALEIS NOORDEINDE EN ZONG HAAR NIEUWE SINGLE 'ALLES' LIVE. HET NUMMER SCHREEF ZE SAMEN MET SUZAN & FREEK EN GAAT DEELS OVER DE CORONAPERIODE.

5:08

SUZAN & FREEK KRIJGEN GOUD VOOR 'GOUD'

SUZAN & FREEK ZIJN TE GAST BIJ Q-DJ WIM TIJDENS Q-KONINGSDAG BIJ PALEIS NOORDEINDE. HIJ HEEFT EEN HELE BIJZONDERE VERRASSING VOOR HET DUO: HUN SINGLE 'GOUD' IS NU LETTERLIJK GOUD. OOK GEVEN ZE EEN TIPJE VAN DE SLUIER OVER WAT WE VANAVOND KUNNEN VERWACHTEN TIJDENS HET CONCERT VAN THE STREAMERS... SUZAN & FREEK WORDT NAMELIJK SUZAN ÓF FREEK.

5:34

MAAN WAS VROEGER LEVEND STANDBEELD OP KONINGSDAG

HET KAN SNEL GAAN: VROEGER STOND MAAN NOG ALS LEVEND STANDBEELD OP DE VRIJMARKT EN DIT JAAR STAAT ZE IN HET PALEIS VAN DE KONING. SAMEN MET NICK SCHILDER BLIKT ZE VOORUIT OP HET STREAMERS-CONCERT VAN VANAVOND. KOMT ER NA HET SUCCES VAN 'VIVO PER LEI' EEN NIEUW DUET VAN DE TWEE?

2:14

DIT ZIJN DE OPTREDENS VAN DE KINDEREN OP DE Q-VRIJMARKT!

BIJ KONINGSDAG HOORT EEN VRIJMARKT! JE HOORDE VANDAAG TIJDENS DE Q-VRIJMARKT KINDJES ZINGEN, BLOKFLUIT SPELEN EN ZELFS EEN ACCORDEON KWAM VOORBIJ. DE Q-LUISTERAARS DONEERDEN MASSAAL GELD AAN DE KIDS.

MEER VIDEO'S