of

TIPS VAN QMUSIC

TIPS VAN QMUSIC
1:51

TOM & BRAM WORDEN HOOFDSPONSOR VAN DEZE VOETBALCLUB

HEEL 2021 MAAKTE JE BIJ TOM & BRAM KANS OM TOM & BRAM ALS HOOFDSPONSOR VAN JE EIGEN TEAM TE KRIJGEN. ELK WEEKEND MAAKTE JE KANS OP DE HOOFDPRIJS, EN DEZE IS UITEINDELIJK GEWONNEN DOOR JESPER DE RUITER VAN HET 7DE VAN FC BINNENMAAS. HIJ GAF DE MEESTE JUISTE ANTWOORDEN BINNEN 1 MINUUT. TOM & BRAM WAREN OP BEZOEK BIJ FC BINNENMAAS OM HET TEAM TE VERRASSEN, DE EXCLUSIEVE TOM & BRAM CLUBKAMPIOENSCHAP TRAININGSPAKKEN UIT TE DELEN ÉN EEN TRAINING MEE TE TRAINEN.

3:23

DOMIEN EN KAI RADEN '90S TRACKS GEZONGEN DOOR KINDEREN

TOT EN MET DONDERDAG HOOR JE DE Q-TOP 500 VAN DE '90S. DE KENNIS VAN DE Q-DJ'S OVER DE '90S TRACKS WORDT DIT JAAR OP DE PROEF GESTELD DOOR KINDEREN. WETEN DOMIEN EN KAI DE TRACK TE HERKENNEN GEZONGEN DOOR DE KINDEREN?

2:01

WIM OVER HET PLOTSELING OVERLIJDEN VAN ZIJN VADER

Q-DJ WIM HEEFT DEZE WEEK PLOTSELING AFSCHEID MOETEN NEMEN VAN ZIJN VADER. HIJ BRENGT IN ZIJN SHOW EEN MOOIE ODE AAN WIM SENIOR.

4:36

ANTOON LAAT NIEUWE SINGLE 'HALLO' HOREN BIJ DOMIEN

NA HET SUCCES VAN 'HYPERVENTILATIE', 'LEUK' EN 'VLUCHTSTROOK' IS ANTOON TERUG MET NIEUWE MUZIEK! DE 20-JARIGE ZANGER IS TE GAST IN DE Q-MIDDAGSHOW OM ZIJN NIEUWE SINGLE 'HALLO' VOOR HET EERST AAN NEDERLAND TE LATEN HOREN.

6:20

TIJDENS FRITUREN ONTSTOND SAMENWERKING TUSSEN DONNIE & MART

DONNIE EN MART HOOGKAMER ZIJN TE GAST BIJ DOMIEN OM HUN NIEUWE NUMMER 'BIEBER VAN DE KROEG' VOOR HET EERST TE LATEN HOREN. DE SAMENWERKING TUSSEN DE TWEE ARTIESTEN KWAM TOT STAND TOEN MART ONVERWACHTS EEN BELLETJE PLEEGDE MET DONNIE, DIE OP DAT MOMENT KROKETJES AAN HET BAKKEN WAS IN ZIJN SCHUUR. HET SAMEN UITBRENGEN VAN DIT NUMMER LEIDDE TOT NOG MEER LEUKE DINGEN, DE TWEE HEREN ZIJN ELKAARS GAST BIJ HUN EIGEN SHOWS.

3:27

MART HOOGKAMER ZINGT ZOMERHIT 'IK GA ZWEMMEN' BIJ TOM & BRAM

BELOFTE MAAKT SCHULD! MART HOOGKAMER IS VORIGE WEEK DE TOP 40 BINNENGEKOMEN MET ZIJN 'IK GA ZWEMMEN', DUS KWAM HIJ ZIJN ZOMERHITJE ZINGEN BIJ TOM & BRAM.

0:49

OP ZOEK NAAR HET GELUID MET STEPHAN

HET GELUID KAN ÁLLES ZIJN, DUS TIJD OM DE STRAAT OP TE GAAN! STEPHAN GAAT OP AVONTUUR EN VRAAGT DE MENSEN OP STRAAT WAT ZIJ DENKEN DAT HET GELUID IS.

0:53

DOMIEN GAAT HET VOOR JE REGELEN...

ET IS WEER ZOVER! OP WOENSDAG 27 JANUARI REIKT Q-DJ DOMIEN WEER DE TOP 40 AWARDS UIT AAN DE MEEST SUCCESVOLLE ARTIESTEN VAN HET AFGELOPEN JAAR TIJDENS EEN LIVESHOW VANUIT STUDIO 21 IN HILVERSUM.

7:18

MILEY CYRUS: "MIJN NUMMERS ZIJN ALS VUURVLIEGJES"

MILEY CYRUS HEEFT AFGELOPEN VRIJDAG HAAR NIEUWSTE ALBUM PLASTIC HEARTS UITGEBRACHT. REDEN GENOEG VOOR STEPHAN BOUWMAN OM MET HAAR TE ZOOMEN, GEHEEL VOLGENS 2020-STIJL. WAT HEEFT HAAR JEUGDHERINNERING VAN VUURVLIEGJES VANGEN TE MAKEN MET HAAR LIEDJES?

2:38

TOM & BRAM STUREN DOMIEN DE LUCHT IN VOOR OPENING Q-TOP 1000

TOM & BRAM HADDEN ZONDAG DE EERVOLLE TAAK OM DE Q-TOP 1000 TE OPENEN, MAAR ZE WAREN NIET VAN PLAN OM DAT 'ZOMAAR' TE DOEN. DAAR WERD EEN GROOTSER PLAN VOOR GEMAAKT... DE HULP VAN DOMIEN WERD ER VOOR INGESCHAKELD. NÉT VOORDAT DOMIEN HET VLIEGTUIG INSTAPTE, WERD HEM DUIDELIJK WAT HIJ MOEST DOEN. EEN PERFECTE COMBINATIE MET ZIJN HOOGTEVREES! ;-)

98:53

BEST OF FOUTE PARTY

HET FOUTE UUR BESTAAT AL 15 JAAR EN NIET VEEL LATER VOLGDE DE FOUTE PARTY. DOOR DE CORONACRISIS KON HET LEUKSTE FEESTJE VAN HET JAAR HELAAS NIET DOORGAAN DIT JAAR. HET BIEDT WEL EEN MOOIE KANS OM TERUG TE BLIKKEN OP ALLE VOORGAANDE EDITIES. MET OPTREDENS VAN O.A. SNOLLEBOLLEKES, K-OTIC, PETER ANDRE, 3T, PAUL ELSTAK, GERARD JOLING, TOY-BOX EN 5IVE ÉN LEUKE ANEKDOTES VAN DE Q-DJ’S.

12:52

MAAN: "IK GA MIJN HELE LICHAAM INSMEREN MET HANDGEL..."

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN NATUURLIJK OVER QUARANTAINE! WE TRAPPEN AF MET MAAN EN KRAANTJE PAPPIE. DE TWEE ARTIESTEN BRACHTEN ONLANGS SAMEN DE SINGLE ‘RODE WIJN’ UIT EN SPELEN NU TEGEN ELKAAR.

MEER VIDEO'S