of

TRENDING

TRENDING VIDEOS QMUSIC
17:09

‘BETRAPT TIJDENS SPANNEND AVONTUURTJE IN HUURAUTO’

DE DOOFPOT IS TERUG VOOR EEN TWEEDE SEIZOEN! VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN MATTIE VALK, BRAM KRIKKE, KAI MERCKX OF TOCH JOOST SWINKELS? IN DEZE AFLEVERING ONTDEK JE WIE ER OOIT IS BETRAPT TIJDENS EEN SPANNEND AVONTUURTJE IN EEN HUURAUTO ÉN WIE ER OOIT IETS HEEFT GESTOLEN UIT EEN MUSEUM.

5:08

'JULLIE ZIEN SLECHTS EEN SCHIM VAN MIJ'

DE OCHTENDSHOW HAD EEN WEEKJE VAKANTIE EN KWAM ALS HERBOREN TERUG. ZO LEERDE MATTIE EEN NÓG LEUKERE KANT VAN ZICHZELF KENNEN EN BESLOOT JOE STAGIAIR VAN DE SHOW EEN NIEUWE KLEDINGSTIJL TE NEMEN. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

19:39

'IK SLOEG IEMAND MET EEN HONKBALKNUPPEL'

DE DOOFPOT IS TERUG VOOR EEN TWEEDE SEIZOEN! VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN MATTIE VALK, BRAM KRIKKE, KAI MERCKX OF TOCH JOOST SWINKELS? IN DEZE EERSTE AFLEVERING ONTDEK JE WELKE DJ'S DAGENLANG NIET MET ELKAAR SPRAKEN NA EEN GRAP ÉN WIE ER 1000 EURO LIET LIGGEN ONDER EEN KOPIEERMACHINE.

5:11

MATTIE MAG NIET IN DE GROEPSAPP

MATTIE VOELDE ZICH NOGAL BUITENGESLOTEN DEZE WEEK, AL WAREN DE COMPLIMENTEN VOOR ZIJN NIEUWE 'LOOK' ERG GOED VOOR ZIJN EGO. JOE STAGIAIR VAN DE SHOW HAD LAST VAN WAT MEDISCHE PROBLEMEN EN ANNE-MARIE NAM HAAR GEHEIME WAPEN MEE NAAR DE STUDIO. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

6:32

MATTIE OP GESPREK BIJ DE GROTE BAAS

VAN JE AUTO EEN KROEG MAKEN? HET OVERKWAM MATTIE DEZE WEEK ONBEDOELD. VERDER BELEEFDE HIJ DE 'EXPERIENCE VAN Z'N LEVEN' EN REGELDE HIJ EEN NIEUWE BAAN VOOR JOE STAGIAIR VAN DE SHOW. ONDERTUSSEN LIET ANNE-MARIE HAAR BESTE BARBIER-SKILLS ZIEN. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

6:18

MATTIE ONTHULT ZIJN WEEGSCHAALGEHEIM

DE WEEK BEGON MET EEN PERSOONLIJK BERICHT VAN MARIEKE, DE WE DE KOMENDE TIJD HELAAS MOETEN MISSEN. MAAR MATTIE, ANNE-MARIE, TOM EN JOE BLIJF JE GELUKKIG GEWOON HOREN. MATTIE VERTELT SPIJT TE HEBBEN VAN EEN 'KAASEXPERIENCE' EN HET TEAM IS VERBAASD OVER ZIJN SAMSON & GERT FASCINATIE. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

7:04

MARIEKE KRIJGT VIDEOBOODSCHAP VAN CELEBRITY CRUSH

MATTIE STYLES OF TOCH HARRY VALK? WAT BEGON ALS EEN COMPLIMENT GING AL SNEL RICHTING EEN BELEDIGING. VERDER LEEK HET EROP OF MARIEKE DADDY ISSUES HEEFT EN WERD MATTIE VERKOZEN TOT COMMERCIËLE MET-ALLE-WINDEN-MEEWAAI-CONSUMENT. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

7:23

HEKS VERDRIJFT VLOEK VAN MATTIE & MARIEKE

HET VERJAARDAGSRAD VERTOONDE HELE RARE FRATSEN EN DUS MOEST EEN HEKS WORDEN INGESCHAKELD OM DE VLOEK TE VERDRIJVEN. WAS DAT SUCCESVOL? DAARNAAST LEREN WE WEER EEN HELE APARTE KANT VAN MARIEKE KENNEN EN HET MATTIE DE SLECHTSTE VOORBEREIDING VOOR EEN HARDLOOPWEDSTRIJD OOIT. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

7:06

MATTIE BETAALT NIET BIJ HET TANKSTATION

ONDANKS DAT MATTIE HÉÉL VERGEETACHTIG WAS WON HIJ DEZE WEEK TOCH DE HOOFDPRIJS. ONDERTUSSEN VERANDERDE MARIEKE VAN DE RUST ZELVE IN EEN DONDERWOLK. DAARNAAST WERD TOM VAN DE INTERCOM VERRAST VOOR HET FANTASTISCHE RESULTAAT VAN ZIJN ROLF SANCHEZ-DIEET. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

4:45

MARIEKE SCHRIKT VAN EIGEN FITNESS PAKJE

MATTIE HAD WAT MOEITE OM HET HELE TEAM BIJ ELKAAR TE KRIJGEN DEZE WEEK, MAAR GELUKKIG KWAM HET GOED EN WAS IEDEREEN HÉÉÉÉL BLIJ MET ELKAAR. JOE STAGIAIR VAN DE SHOW DEELDE EEN AANTAL BIJZONDERE TIPS EN MARIEKE SCHROK VAN HAAR EIGEN OUTFIT IN DE SPORTSCHOOL. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

3:23

DOMIEN EN KAI RADEN '90S TRACKS GEZONGEN DOOR KINDEREN

TOT EN MET DONDERDAG HOOR JE DE Q-TOP 500 VAN DE '90S. DE KENNIS VAN DE Q-DJ'S OVER DE '90S TRACKS WORDT DIT JAAR OP DE PROEF GESTELD DOOR KINDEREN. WETEN DOMIEN EN KAI DE TRACK TE HERKENNEN GEZONGEN DOOR DE KINDEREN?

2:51

STEPHAN EN JOOST RADEN '90S TRACKS GEZONGEN DOOR KINDEREN

TOT EN MET DONDERDAG HOOR JE DE Q-TOP 500 VAN DE '90S. DE KENNIS VAN DE Q-DJ'S OVER DE '90S TRACKS WORDT DIT JAAR OP DE PROEF GESTELD DOOR KINDEREN. WETEN STEPHAN EN JOOST DE TRACK TE HERKENNEN GEZONGEN DOOR DE KINDEREN?

MEER VIDEO'S