of

ALLE AFLEVERINGEN

1:26

STAAT ANTON MET 'AMOI' OP DE FOUTE PARTY?

WAAR ANTON OOIT VOOR ÉÉN KEER 'AMOI' ZONG IN DE MIDDAGSHOW, ZINGT HIJ DE GRONINGSE VERSIE VAN 'HALLO (VAN ANTOON) MISSCHIEN OVER EEN PAAR MAANDEN WEL VOOR DUIZENDEN MENSEN IN DE BRABANT HALLEN. WANT TJA, AFSPRAAK IS AFSPRAAK...

0:59

ANTON ZINGT 'HALLO' VAN ANTOON IN HET GRÖNNEGS

DOMIEN HEEF T ANTON OVERGEHAALD OM EEN GRONINGSE VARIANT VAN DE MEGAHIT 'HALLO' VAN ANTOON TE MAKEN. 'VOOR HET EERST EN HET LAATST OP DE RADIO', MAAR VOOR EEUWIG OP VIDEO.

4:22

DOMIEN HEEFT GROOT CADEAU VOOR RONDÉ

WAAR RONDÉ DACHT ALLEEN LANGS TE KOMEN VOOR HET PRIMEUREN VAN HUN NIEUWE TRACK 'LOVE MYSELF' GINGEN ZE OOK NOG EVEN MET EEN 'CADEAUTJE' VAN DOMIEN NAAR HUIS.

5:16

DEZE '90S-LEGENDE ZAT IN HET PIKACHU PAK

DE LAATSTE MASKER '90S STAR WERD ZOJUIST ONTMASKERD BIJ DOMIEN. WIE O WIE ZAT ER IN HET PIKACHU-PAK?

4:17

SUZAN EN FREEK: 'DIT VALT NIET IN DE CATEGORIE GRAFSTEMMING'

SUZAN EN FREEK WIPPEN NOG EVEN SNEL LANGS IN DE Q-MIDDAGSHOW, VOORDAT ZE DOOR MOETEN NAAR HUN OPTREDEN VAN DIE AVOND. ZE KWAMEN LANGS OM HUN NIEUWE TRACK 'HONDERD KEER' TE PRIMEUREN EN DIT KEER GEEN NUMMER 'IN DE CATEGORIE GRAFSTEMMING' ALDUS FREEK.

4:01

DE EERSTE MASKED '90S STAR WERD ONTMASKERD BIJ DOMIEN

'ALLES KOMT GOED' WAS HAAR MOTTO, ZE WAS BEST VEEL MET HAAR 'TOET' OP DE BUIS ÉN SCOORDE IN DE JAREN '90 EEN TOP 40-HIT, DAT WAREN DE HINTS VAN VANDAAG. DE EERSTE MASKER '90S STAR WERD VANDAAG ONTMASKERD IN DE MIDDAGSHOW BIJ DOMIEN. MORGEN SPELEN WE EEN NIEUWE RONDE!

4:44

MEAU BEOORDEELT ZANGKUNSTEN VAN MARIEKE

DOMIEN BELT MET MEAU, WANT ZE BRACHT VANDAAG HAAR NIEUWE TRACK 'ALS JIJ MAAR BIJ ME BENT' UIT. UITERAARD MOCHTEN WIJ 'M ALS EERSTE OP DE NEDERLANDSE RADIO DRAAIEN, MAAR NIET VOORDAT MEAU DE ZANGKUNSTEN VAN MARIEKE VAN AFGELOPEN WEEK HEEFT BEOORDEELD.

6:20

TIJDENS FRITUREN ONTSTOND SAMENWERKING TUSSEN DONNIE & MART

DONNIE EN MART HOOGKAMER ZIJN TE GAST BIJ DOMIEN OM HUN NIEUWE NUMMER 'BIEBER VAN DE KROEG' VOOR HET EERST TE LATEN HOREN. DE SAMENWERKING TUSSEN DE TWEE ARTIESTEN KWAM TOT STAND TOEN MART ONVERWACHTS EEN BELLETJE PLEEGDE MET DONNIE, DIE OP DAT MOMENT KROKETJES AAN HET BAKKEN WAS IN ZIJN SCHUUR. HET SAMEN UITBRENGEN VAN DIT NUMMER LEIDDE TOT NOG MEER LEUKE DINGEN, DE TWEE HEREN ZIJN ELKAARS GAST BIJ HUN EIGEN SHOWS.

4:36

ANTOON LAAT NIEUWE SINGLE 'HALLO' HOREN BIJ DOMIEN

NA HET SUCCES VAN 'HYPERVENTILATIE', 'LEUK' EN 'VLUCHTSTROOK' IS ANTOON TERUG MET NIEUWE MUZIEK! DE 20-JARIGE ZANGER IS TE GAST IN DE Q-MIDDAGSHOW OM ZIJN NIEUWE SINGLE 'HALLO' VOOR HET EERST AAN NEDERLAND TE LATEN HOREN.

0:59

ANTON HEEFT EEN GEHEIME AANBIDDER

OP DE DAG VAN DE LIEFDE EEN KAART BINNEN OP DE REDACTIE VOOR ANTON. MAAR WIE O WIE IS DE GEHEIME AANBIDDER?

4:29

BLØF KRIJGT BLØF TOP 40 VAN DOMIEN

BLØF TE GAST IN DE MIDDAGSHOW! NIET ZONDER REDEN, DE BAND HEEFT NAMELIJK EEN NIEUWE TRACK, EEN TOUR IN HET VOORUITZICHT ÉN MAAR LIEFST 40 TOP 40-HITS! BEKIJK HIER HOE DOMIEN DE HEREN VERRAST MET EEN SPECIALE TOP 40!

4:23

DOMIEN: 'DIT IS MIJN GROOTSTE VERANTWOORDELIJKHEID OOIT'

DOMIEN IS EEN DAG LANG DE BAAS VAN DE EFTELING EN VIERT DAAROM SAMEN MET ZIJN LUISTERAARS ZIJN VERJAARDAG IN HET ATTRACTIEPARK. HIJ BEDIENT ATTRACTIES, TEST HET ETEN EN HAALT ANTON OVER OM IN DE BARON 1898 TE GAAN.

MEER VIDEO'S