of

QMUSIC

Bekijk hier alle video's van Qmusic.

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

3:16

THIJS WINT ZIJN EIGEN FESTIVAL

THIJS KWAM MET 800 MILLILITER BIER OVER DE STORMBAAN EN WIST DE ANDERE FINALISTEN ACHTER HEM TE LATEN. DAT KAN MAAR EEN DING BETEKENEN: THIJS WINT ZIJN EIGEN FESTIVAL! OP VRIJDAG 27 MEI DRAAIT HET HELE FESTIVAL OM HEMEN WORDT ER AAN ALLES GEDACHT.

4:00

MENNO MAAKT 4 FINALISTEN WIN JE EIGEN FESTIVAL BEKEND

AAN MENNO DE EER OM DE 4 FINALISTEN TE BELLEN, DIE KANS MAKEN OM HUN EIGEN FESTIVAL TE WINNEN. IRIS, THIJS, SANNE EN BART GAAN VRIJDAGAVOND DE STRIJD AAN EN DE WINNAAR WINT ZIJN OF HAAR EIGEN FESTIVAL OP 27 MEI.

7:39

MISS MONTREAL PRIMEURT 'ADEM' BIJ KAI

MISS MONTREAL TE GAST IN DE MIDDAGSHOW EN VERTELT WAAR ZE ENORM NAAR UITKIJKT: UIT ETEN GAAN. ZE KAN NAMELIJK GEEN CATERINGBAK MEER ZIEN. HET GING NATUURLIJK NIET DE HELE MIDDAG OVER ETEN, WANT ZE KWAM NATUURLIJK LANGS OM HAAR NIEUWE TRACK 'ADEM' TE PRIMEUREN.

0:54

ANTON IS BANG VOOR HET HOUSEWARMING CADEAU VAN KAI

ANTON IS ONLANGS VERHUISD EN DAAROM HEEFT KAI EEN CADEAU. ANTON KON NIET WACHTEN OM HET UIT TE PAKKEN, MAAR NA DE NODIGE HINTS (HET IS VOOR BINNEN MAAR OOK BUITEN, HET IS HARIG EN JE MOET HET GOED VERZORGEN) WERD HIJ TOCH EEN BEETJE BANG...

0:51

LUISTERAAR CLAUDIA VIERDE KONINGSDAG ALS EEN KONING(IN)!

HEB JE OP KONINGSDAG EEN HELIKOPTER IN DE LUCHT GESPOT? GROTE KANS DAT Q-LUISTERAAR CLAUDIA ER IN ZAT! ZIJ VLOOG VAN ARNHEM NAAR AMSTERDAM EN DOOR NAAR ROTTERDAM. DIT WAS KONINGSDAG ALS EEN KONING!

3:03

ARMIN VAN BUUREN KRIJGT EIGEN TOP 40

ARMIN VAN BUUREN WERD TIJDENS HET OPNEMEN VAN DE 'WORLDWIDE CLUB 20 VERRAST DOOR MISTER TOP 40 DOMIEN. ARMIN KOMT NAMELIJK MET EEN NIEUWE TRACK BINNEN IN DE TOP 40, WAT BETEKENT DAT DIT ZIJN 40E TOP 40-HIT IS.

3:03

BENR - 'HOLD ON'

IN DE AVONDSHOW VAN KAI SPEELT BENR BEKENDE TOP 40-NUMMERS, MAAR DAN HUN EIGEN, NEDERLANDSE VERSIE. NIEUWSGIERIG? CHECK HIERONDER ALLE OPTREDENS!

5:51

FLEMMING HEEFT BIJZONDER VERVOER GEREGELD

FLEMMING TE GAST IN DE MIDDAGSHOW, WANT HIJ PRIMEURT VANDAAG ZIJN NIEUWE TRACK 'AUTOMATISCH' BIJ DOMIEN.

1:51

TOM & BRAM WORDEN HOOFDSPONSOR VAN DEZE VOETBALCLUB

HEEL 2021 MAAKTE JE BIJ TOM & BRAM KANS OM TOM & BRAM ALS HOOFDSPONSOR VAN JE EIGEN TEAM TE KRIJGEN. ELK WEEKEND MAAKTE JE KANS OP DE HOOFDPRIJS, EN DEZE IS UITEINDELIJK GEWONNEN DOOR JESPER DE RUITER VAN HET 7DE VAN FC BINNENMAAS. HIJ GAF DE MEESTE JUISTE ANTWOORDEN BINNEN 1 MINUUT. TOM & BRAM WAREN OP BEZOEK BIJ FC BINNENMAAS OM HET TEAM TE VERRASSEN, DE EXCLUSIEVE TOM & BRAM CLUBKAMPIOENSCHAP TRAININGSPAKKEN UIT TE DELEN ÉN EEN TRAINING MEE TE TRAINEN.

2:19

BENR - 'AS IT WAS'

IN DE AVONDSHOW VAN KAI SPEELT BENR BEKENDE TOP 40-NUMMERS, MAAR DAN HUN EIGEN, NEDERLANDSE VERSIE.

5:13

FRED VAN LEER ZIT IN EEN NIEUW 'MINDBLOWING' PROGRAMMA

HET IS WEER VRIJDAG, DUS BELLEN MATTIE & MARIEKE MET VRIEND VAN DE SHOW: FRED VAN LEER. DEZE KEER MOETEN DE MANNEN HET MET ELKAAR DOEN, WANT HELAAS IS MARIEKE ZIEK. DAT BETEKENT NIET DAT ER NIKS TE BESPREKEN IS. FRED IS NAMELIJK TE ZIEN IN EEN NIEUW 'MINDBLOWING' PROGRAMMA.

5:45

PROOSTEN OP DE NIEUWE TRACK VAN DAVINA MET DAVINO

KAI VERKLAARDE DE DONDERDAGMIDDAGBORREL VOOR GEOPEND MET EEN FLESJE DAVINO VOOR DAVINA MICHELLE, OM TE PROOSTEN OP DE PRIMEUR VAN HAAR NIEUWE TRACK 'NO ANGEL'.

MEER VIDEO'S

GERELATEERDE SERIES