of

Bekijk hier alles van de Top 40 Awards!

Check hieronder alle updates, optredens en extra's uit deze speciale uitreiking van de Top 40 Awards! Hier kan je nog eens genieten van de hele show.

Leuk dat jullie erbij waren!

De Top 40 Awards terugkijken?

Heb je de Top 40 Awards gemist of wil je het gewoon nóg eens bekijken? We got you! 

Bekijk de show terug via de video bovenaan deze pagina of via YouTube.

Davina Michelle sluit de Top 40 Awards af

Hoe kunnen we beter de Top 40 Awards afsluiten dan met de allerbeste live-act van 2020? Davina Michelle staat nu on stage en zingt een medley van haar allergrootste hits van 2020!

Grootste Hit 2020: Racoon & The Weeknd

Na het optreden van Racoon gaan we door met de volgende en laatste award: 'Grootste Hit 2020 Nationaal'. Racoon wint de Top 40 Award voor 'Het Is Al Laat Toch', The Weeknd ontvangt de award 'Grootste Hit 2020 Internationaal' voor zijn hit 'Blinding Lights'.

Racoon staat klaar op het podium!

Racoon staat nu op het podium! Je hoort hun track 'Het Is Al Laat Toch'.

Beste Artiest 2020: Snelle & Dua Lipa

Vorig jaar won Snelle de Top 40 Award voor 'Beste Nieuwkomer' en dit jaar wint hij in de categorie 'Beste Artiest 2020 Nationaal'. Dua Lipa wint een tweede award, zij gaat er namelijk met de titel 'Beste Artiest 2020 Internationaal' vandoor. Snelle was niet aanwezig in Studio 21 om zijn award in ontvangst te nemen, dus ook hier bracht Joost de award vooraf langs bij Snelle.

Dua Lipa bedankt haar fans

Dua Lipa bedankt iedereen met een persoonlijke boodschap.

Bilal Wahib gaat los op het podium met 'Tigers'

Eerder deze avond nam Bilal Wahib zijn eerste Top 40 Award in ontvangst voor 'Beste Nieuwkomer 2020 Nationaal'. Hij brak namelijk in 2020 door met zijn track 'Tigers' en dit nummer laat hij daarom ook horen op het podium van de Top 40 Awards.

Beste Live Act 2020: Davina Michelle & Dua Lipa

De Top 40 Award voor 'Beste Live Act Nationaal' gaat naar Davina Michelle. Dua Lipa wint de Top 40 Award voor 'Beste Live Act Internationaal'.

Beste Coronasoundtrack: DI-RECT - ‘Soldier On’

De mannen van DI-RECT gaan ook de deur uit met een Top 40 Award. Dit was een hele bijzondere, zij wonnen namelijk de prijs voor 'Beste Coronasoundtrack'.

Rolf Sanchez zingt 'Más Más Más'

Waan je in zomerse sferen met Rolf Sanchez die (inclusief band) zijn hit 'Más Más Más' zingt.

Beste Alarmschijf 2020: Miss Montreal - ‘Door De Wind’

We gaan door met het uitreiken van de tweede award: 'Beste Alarmschijf 2020'. Miss Montreal gaat er met deze award vandoor. Ze kon helaas niet aanwezig zijn tijdens de Top 40 Awards en daarom bracht Q-dj Joost de award persoonlijk bij haar langs.

Jaap Reesema & Pommelien Thijs zingen 'Nu Wij Niet Meer Praten'

De megahit 'Nu Wij Niet Meer Praten' van Jaap Reesema en Pommelien Thijs stond onlangs nog bovenaan in de Top 40 en ze zingen 'm vandaag tijdens de Top 40 Awards live voor jullie.