of
Qmusic actionheader qwt 10

Volg Wouter tijdens zijn Q-world tour

It's a wrap!

WAUW! Wát een trip... 

Helaas zit de Q-world tour er voor onze Wouter en Max op, maar die 9 topartiesten in 9 wereldsteden in 4 weken tijd pakt niemand ze meer af!

Last but not least: Niall Horan

Wouter en Max genoten al van een rondvaart in een luchtballon boven Melbourne, maar ze verlaten de laatste stad die ze bezoeken op de Q-World Tour natuurlijk niet zonder het laatste optreden bij te wonen. Niall Horan zong de pannen van het dak. "De venue was best klein dus ook best intiem qua sfeer en hij was echt goed live! Na veel mega concerten en oorverdovende optredens was het erg fijn om zo af te sluiten" zeiden Wouter en z'n reismaatje Max over het laatste optreden. 

Laatste stop... Melbourne!

Van Amerika door naar Australië! Het optreden van Niall Horan staat nog op de planning, maar eerst mogen Wouter en Max genieten van een heel bijzonder uitzicht over Melbourne... vanuit een luchtballon! 

Een geweldige avond bij Taylor Swift

De reis bestaat uit hoogte punt na hoogte punt, maar het optreden van Taylor Swift in Chicago was een hele bijzondere volgens Wouter! Ze zong hit na hit, vloog letterlijk van het ene naar het andere podium en had een decor waar je u tegen zegt:


Hoewel TayTay zo'n 25 nummers deed, was de avond veel te snel voorbij volgens de mannen. Een goed uitzicht tijdens de show hadden ze in ieder geval:

Zo'n avond kun je natuurlijk alleen maar afsluiten met... VUURWERK!

Howdy Dallas!

De zesde stop alweer op de Q-world tour! Dan dacht je dat Wouter en Max dichtbij Katy Perry en Sam Smith stonden... Wat denk je van deze plekken bij Justin Timberlake in Dallas!?Maar er was ook nog genoeg tijd om de stad te verkennen. Zo bezochten Wouter en Max 'The Red Museum', het oude rechtsgebouw van Dallas:


En bezochten ze de Farmers Market nog even:

Next stop: Harry Styles in Santiago, Chili

Wouter en z’n reismaatje Max zijn inmiddels over de helft van hun muzikale wereldreis. Na meegeschreeuwd te hebben bij Katy Perry, is ’t tijd voor de volgende bestemming. Op naar Harry Styles! Hola: Santiago de Chile! 

Wouter en Max gingen uit hun plaat tijdens het concert van Harry, dat volgens de wereldreizigers SUPER VET was. "Harry had een tweede podium waar hij het emotionele nummer 'If I Could Fly' van One Direction zong. De fanclub had een aktie waarbij ze blaadjes uitdeelden met erop een gekleurd papiertje met plakband die op je zaklamp geplakt wordt en bij het nummer 'Meet Me Halfway' werd opgedaan. Daarnaast kende iedereen elk nummer uit en hoofd en werd keihard meegezongen, echt geweldig."- vertelde Wouter over het optreden. 

De dag na het optreden was er genoeg tijd om de hoofdstad van Chili eens goed te bekijken:

De set van Game of Thrones

De world tour bestaat niet alleen uit te gekke concerten, er zitten ook een hoop extra's bij! Zoals een bezoek aan de set van Game of Thrones in Ierland bijvoorbeeld.

De jongens zijn op pad gegaan met hun tourgide, die zelf al sinds seizoen 1 een wilding speelt in de serie, door het bijzondere landschap.

En ze stonden zelfs oog in oog met 2 direwolfs uit de serie! 

Van sam door naar... Ed Sheeran!

Een goede week onderweg, en concert 3 is een feit! Op een mega festivalterrein, waar ruimte is voor zo'n 60.000 man, in Ierland hebben Wouter en Max genoten van Ed.


Front row bij Sam Smith