Qmusic voert de actie 'Q-live tickets World Tour'. De startdatum van de actie is maandag 15 februari 2016 en loopt tot en met vrijdag 26 februari 2016. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Organisatie

De wedstrijd Q-live tickets World Tour wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van de (wintersport)vakanties van Travel Light. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.


2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • bij de start van de actie minstens 18 jaar is;
 • woonachtig is in Nederland;
 • in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
 • beschikbaar is op de finaledag: vrijdag 26 februari 2016 tussen 6:00-9:00 uur;
 • in de gelegenheid is om op de finaledag en tijd naar de studio van Qmusic te komen;
 • beschikbaar is van 17 maart t/m 6 april 2016;
 • beschikt over een geldig paspoort, die op 6 april 2016 nog minimaal 6 maanden geldig is;
 • De nodige Visa krijgt voor Londen, Amerika, Argentinië en Indonesië.
 • een document wil ondertekenen met de door iMAR Entertainment, Inc. gestelde voorwaarden (zoals dat alle details van jou en je medereiziger naar eerlijkheid zijn opgegeven; verklaring dat jij en je medereiziger zelf een passende reisverzekering hebben afgesloten op het moment van vertrek; verklaring dat jij en je medereiziger voldoen aan de minimum leeftijd; verklaring dat jij en je medereiziger voldoen aan de gestelde gezondheidscriteria; alle noodzakelijke visa en documentatie krijgen van de hierboven genoemde landen; de winnaar en medereiziger verantwoordelijk zijn voor alle heffingen op zijn/haar creditcard, met name de kosten voor eventuele schade aan de accommodatie als onderdeel van de prijs);
 • een medereiziger heeft, waar dezelfde voorwaarden voor gelden.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • personeelsleden en medewerkers van Travel Light;
 • personeelsleden en medewerkers van iMAR Entertainment, Inc.;
 • hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is;


3. Verloop van het spel

Op Qmusic maak je van maandag 15 t/m donderdag 25 februari 2016 kans op een finaleplek voor de actie Q-live tickets World Tour. Tijdens de finale maak je kans op Q-live tickets voor vier verschillende artiesten op vier verschillende plekken, namelijk Adele in Londen, Rihanna in Washington, Justin Bieber in Las Vegas en Coldplay in Buenos Aires. Daarna vlieg je ook nog eens door naar Bali, om daar een paar dagen lekker bij te komen.

Hoe je je kunt kwalificeren? Meld je aan op Qmusic.nl en luister van maandag 15 t/m donderdag 25 februari 2016 naar Qmusic. Op wisselende momenten wordt er een naam genoemd van een luisteraars die zich heeft aangemeld voor de actie 'Qlive tickets World Tour'. Zodra je je naam hoort, dien je binnen 20 minuten te bellen met de Q-studio op het nummer 0909-9596 (€0,55 per minuut) met hetzelfde telefoonnummer waarmee je je aangemeld hebt. Bel je binnen de gestelde tijd terug, dan win je een finaleplek. De finale vindt op vrijdag 26 februari 2016 plaats in de studio van Qmusic te Amsterdam tijdens de show van Mattie & Wietze.
Bel je niet op tijd terug of met een ander telefoonnummer, dan win je niets. Jouw finaleplek komt dan vrij en anderen kunnen deze plek claimen door, tot één uur na het vrijgeven, een social post (Twitter of Instagram) te doen met de hashtag #Qlivetickets. De meeste originele post wint dan de finaleplek. We maken altijd de volgende dag om 12:00 uur bekend (over een periode van 24 uur) wie de online winnaars zijn, behalve op donderdag 25 februari. Alleen dan maken we dezelfde dag nog de winnaars bekend, aangezien vrijdagochtend 26 februari al de finale plaatsvindt.

De finalist die de finale uiteindelijk wint, gaat de wereldtrip van zijn leven maken en vliegt vanaf 17 maart 2016 met een vriend of vriendin de wereld over. Zie voor de gehele prijsinhoud '6. De prijs'.


Nieuw dit jaar is dat je als eerste kans maakt op een finaleplek. Dat kan je door als eerste de 6 vluchtnummers via Qmusic.nl in te sturen die in de 572 uur durende video verstopt zitten.

Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die door de dj tijdens het spel genomen wordt, is definitief.

4. Aanmelden

Aanmelding kan alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je dient je aan te melden op Qmusic.nl. Je hoeft je maar één keer aan te melden om gedurende de gehele actie kans te maken dat je naam op de radio wordt genoemd. Elke goede aanmelding maakt evenveel kans bij de selectie van kandidaten. Let goed op met welk telefoonnummer je je aanmeld, want je dient met hetzelfde nummer te bellen om je finaleplek te claimen. Om een finaleplek te kunnen claimen via social media, hoef je je niet eerst aan te melden op Qmusic.nl. Een post, binnen één uur na vrijgeven, met #Qlivetickets is voldoende om in aanmerking te komen. De meest originele post wordt direct beloond met een finaleplek.

5. Kosten voor deelname

De aanmelding op Qmusic.nl is gratis. Pas als je naam op de radio genoemd wordt, dien je binnen 20 minuten te bellen met de Q-studio op het nummer 0909-9596. De kosten hiervoor zijn EUR 0,55 per minuut. Een finaleplek claimen via social media is wel geheel gratis.

6. De prijs

Alle finalisten maken kans op de hoofdprijs, maar er is uiteindelijk één winnaar die uiteindelijk de prijs wint. De winnaar wordt bepaald tijdens het finalespel bij Mattie & Wietze op vrijdag 26 februari tussen 06:00-09:00 uur.


Hoofdprijs:
 • Vliegtickets (economy class) voor 2 personen naar elke stad;
 • Luxe accommodatie (4 sterren of hoger) in elke stad voor 2 personen (op basis van een gedeelde kamer);
 • Transfer tussen vliegvelden/hotel en hotel/events;
 • 2 VIP tickets voor Adele in Londen, Rihanna in Washington, Justin Bieber in Las Vegas en Coldplay in Buenos Aires.
 • Meet & Greet met Justin Bieber;
 • Een gitaar gesigneerd door Chris Martin;
 • Het nieuwe album 'ANTI' van Rihanna omlijst en gesigneerd door Rihanna zelf;
 • Op Bali toegang tot een luxe spa inclusief een traditionele Balinese massage;
 • 1.000 euro zakgeld;

Reisschema:
17 maart: Vertrek Amsterdam naar Londen (Economy Class) – 3 nachten accommodatie;
18 maart: Concert Adele;
20 maart: Vertrek Londen naar Washington, DC (Economy Class) – 3 nachten accommodatie;
22 maart: Concert Rihanna;
23 maart: Vertrek Washington, DC naar Las Vegas (Economy Class) – 3 nachten accommodatie;
25 maart: Concert Justin Bieber;
26 maart: Vertrek Las Vegas naar Buenos Aires (Economy Class) (aankomst op 27 maart) – 5 nachten accommodatie;
31 maart: Concert Coldplay;
1 april: Vertrek Buenos Aires naar Bali (Economy Class) (aankomst 2 april) – 3 nachten accommodatie;
5 april: Vertrek Bali naar Amsterdam (Economy Class) (aankomst 6 april);

De prijs is exclusief:

 • een reisverzekering voor de winnaar en medereiziger (dient voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn afgesloten);
 • de kosten voor visa en andere documentatie (dient ruim voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn aangevraagd en te zijn verkregen);
 • kosten voor eventuele schade tijdens de trip en/of verlies (worden in rekening gebracht bij de winnaar);
 • eventuele andere bijkomende kosten zoals eten en drinken kunnen worden betaald met het gewonnen zakgeld;7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

 • Elke luisteraar die zich aanmeld voor de actie 'Q-live tickets World Tour' verklaard kennis te hebben genomen van het gehele wedstrijdreglement en gaat akkoord met alle gestelde voorwaarden/eisen.
 • Qmusic, iMAR Entertainment, Inc. en Travel Light hebben de bevoegdheid, indien de prijswinnaar en medereiziger niet voldoen aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.
 • De winnaar dient zijn/haar bankgegevens (IBAN) op te geven, zodat Qmusic het gewonnen zakgeld kan overmaken.
 • Het bedrag wordt uiterlijk 15 maart 2016 op de rekening van de winnaar gestort.

Overige bepalingen

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen van voor de periode van ten minste 6 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic, Travel Light en iMAR Entertainment, Inc. en zijn niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies tijdens de trip.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) De winnaar mag één iemand meenemen die tevens voldoet aan de gestelde voorwaarden in dit reglement.

8) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
t.a.v. Programma-afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01