Qmusic voert bovengenoemde wedstrijd van zondag 8 november t/m vrijdag 13 november 2015 op Qmusic. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Organisatie

De wedstrijd 'Win Q-live tickets voor Adele in NYC' wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic.
Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van het nieuwe album '25' van Adele in samenwerking met XL Recordings.
De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.


2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs;
 • bij de start van de actie 18 jaar of ouder is.
 • beschikbaar is van 16 t/m 18 november 2015 naar New York te reizen;
 • zowel de winnaar als de medereiziger dienen beide in het bezit te zijn van een geldig Paspoort, die op 19 november 2015 nog minimaal 6 maanden geldig is;
 • de nodige Visa en documentatie krijgt voor Amerika;
 • de beschikking heeft over een Credit Card, de winnaar en de medereiziger dienen namelijk zelf een ECTA (Visa) aan te vragen via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/. Deze kost $14 per persoon.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • personeelsleden en medewerkers van Qmusic en XL Recordings;
 • hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is;


3. Verloop van het spel

Van zondag 8 november t/m vrijdag 13 november maak je kans op Q-live tickets voor Adele in New York City op dinsdag 17 november 2015.
Hoor je een hit van Adele tijdens de Q-top 1000, bel dan direct met de Q-studio op nummer 0909-9596 (€0,55 per minuut)

Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop. Over de beslissing, die valt tijdens de actie, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die tijdens de actie genomen wordt, is definitief.


4. Aanmelden

Meedoen kan alleen door te bellen met de Q-studio op 0909-9596 (€0,55 per minuut) op het moment dat je een hit van Adele hoort.


5. Kosten voor deelname

Het bellen met de Q-studio op 0909-9596 kost EUR 0,55 per minuut.


6. De prijs

 • 2 Q-live tickets voor Adele op dinsdag 17 november 2015 in de Radio City Music Hall in New York City (waarbij Jimmy Fallon de host is);
 • 2 retourtickets Amsterdam - New York (economy class);
 • 2 nachten accommodatie in een hotel in New York City (standaard kamer);


De prijs is exclusief:

 • een reisverzekering voor de winnaar en medereiziger (dient voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn afgesloten);
 • de kosten voor Visa en eventueel andere documentatie (dient ruim voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn aangevraagd en te zijn verkregen);
 • kosten voor eventuele schade tijdens de trip en/of verlies zijn voor rekening van de winnaar en medereiziger;
 • eventuele andere bijkomende kosten tijdens de trip.7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaar niet voldoet aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.

De prijs kan door onvoorziene omstandigheden worden geannuleerd. In overleg met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar een vervangende prijs.

De gegevens van de winnaar wordt door Qmusic naar XL Recordings gestuurd. Dit is nodig om de prijs te kunnen verzorgen. Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer hiermee akkoord.


8. Overige bepalingen

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen van voor de periode van ten minste 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

3) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens - op die van de winnaar na - worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd. De gegevens van de winnaar worden verstrekt aan XL Recordings in verband met het verzorgen van de trip.

4) De prijs is niet overdraagbaar.

5) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

6) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de Belastingdienst.

7) Door deelname aan deze actie aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
T.a.v. Programma afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01