of

Joyce wint haar eigen wassenbeeld in Madame Tussauds!

Wie van de vier finalisten wint vanavond zijn eigen beeld in Madame Tussauds Amsterdam? Check hier alle live updates van het finale spel! Om 18.00 uur gaan we los...

Kai, Tom en Bram presenteren je...

...soon to be wassenbeeld Joyce!

Joyce wint haar eigen wassenbeeld in Madame Tussauds!

Het was mega spannend tijdens de finale daarnet. Zonder dat de finalisten het wisten is er een telefoon verstopt bij één van de beelden. Kai belde deze telefoon in de uitzending en Tom en Bram liepen achter de finalisten aan. Zij moesten als een speer op zoek naar de telefoon die overging. Conditie of geen conditie, er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Joyce!

Iemand een drankje?

Of Kai even wat kan inschenken voor Bram en zijn date Kendall Jenner. Natúúrlijk!

Joyce en Sandy zijn door naar de finale!

Sandy had alle drie de vragen goed beantwoord dus had zich al geplaatst voor de finale. Het was nog even spannend tussen Joyce  en Sylvia, dus was het tijd voor de shoot out vraag. 'Hoeveel beelden in Madame Tussauds zijn Nederlandstalig? Sylvia ging voor 15 beelden en Joyce voor 20. Het goede antwoord was 35, dus zien we Joyce straks terug in de finale!

De eerste spelronde

De finalisten krijgen een aantal minuten de tijd om rond te lopen door Madame Tussauds. Daarna gaan Kai, Tom en Bram 3 detailvragen stellen over de beelden. Dit doen ze net zolang totdat er 2 finalisten overblijven.

Stare down tussen Bram en Kendall Jenner

De kansmakers

Sylvia, Joyce, Sandy óf Jeffrey (v.l.n.r) staat binnenkort met een eigen beeld in Madame Tussauds!

Los met het Foute Uur

Het weekend is pas écht begonnen als het Foute Uur door de radio knalt!

De mannen zijn er klaar voor

Over enkele minuten hoor je Kai, Tom én Bram live vanuit Madame Tussauds in Amsterdam. Spot jij de grote namen die als publiek te gast zijn? ;-)