BINGO! Het spel dat echt nooit uit de mode raakt. En meespelen is nu makkelijker dan ooit bij Qmusic. Nooit eerder is een tankbon van zo veel waarde geweest. Tijdens de tankbonnenbingo dient hij namelijk als bingokaart en maken luisteraars kans op hun getankte bedrag en een keer gratis tanken bij Tamoil.

Gratis tanken bij Qmusic

De Tankbonnenbingo is al een bekend item tijdens de middagshow met Q-dj Domien Verschuuren. Elke donderdag rond 18.00 uur wordt de tankbonnenbingo gespeeld. Domien draait in zijn programma met een bingomolen vier getallen. Staat één van deze getallen op de tankbon in de vorm van het bedrag of het aantal getankte liters brandstof? Dan kunnen luisteraars hun bon insturen via de Qmusic app. Is er sprake van een bingo? Dan wint de luisteraar het getankte bedrag én een gratis tankbeurt bij Tamoil.

Altijd Bingo met Qmusic en Tamoil

Tamoil is partner van de Tankbonnenbingo. “Het spel waarbij de tankbon dient als bingokaart. Luisteraars maken niet alleen kans op twee gratis tankbeurten maar hebben bovendien altijd tot 5 cent extra korting per liter op hun brandstof bij Tamoil bij gebruik van de Tamoil app. Wij kijken er naar uit om samen met Qmusic luisteraars blij te maken met dit mooie aanbod”, aldus Ronald Kempen, directeur bij Tamoil.

Koppel jouw merk aan een actie bij Qmusic

Wil je weten wat een branded content actie op Qmusic voor jouw merk kan betekenen? Neem dan contact op met Anne Marie, Branded Content Manager bij Qmusic.

Nieuwe tariefkaart

De tarieven voor Q2 2021 zijn bekend. Klik hier voor de tariefkaart.