• Joost & Hila gaan samen de Mud Masters challenge aan op 21 april 2018
  • Doe ook mee en geef je hieronder op
  • Daag je vrienden uit om je deelname definitief te maken (actievoorwaarden)

Er is ongeveer geen challenge die Joost en Hila niet aangegaan zijn. Maar voor deze gelegenheid gaan ze de strijdbijl even begraven. Ze ruilen het moddergooien letterlijk in om samen de modderige uitdaging aan te gaan: Mud Masters 2018! En dat doen ze het liefst niet alleen, maar met jullie. Durf je de uitdaging aan? Geef je dan hieronder op. 

Update: je kunt je inmiddels niet meer opgeven voor deze actie.

Check hier de foto's van Team Joost & Hila

Foto's Team Joost & Hila

Check hier alle foto's

Nagenieten, jezelf zien ploeteren of bewijs willen hebben voor je vrienden dat je het écht gedaan hebt? Check hier de Mud Masters foto's.

Startvak mud masters 

Joost en Hila gaan samenwerken. En met samen bedoelen ze ook écht samen. Dus ook met jou en je vrienden. Samen vormt dit 'Team Joost & Hila' en vullen we met z'n allen een startvak voor Mud Masters op 21 april voor de 6km.

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden én onbekenden. Het is géén wedstrijd, het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en trots kan zijn op het resultaat! Daarna wacht Qmusic the Party en een welverdiend drankje. Are you in?

Hoe geef ik me op? 

Om mee te doen, moet je onderstaand inschrijfformulier invullen. Maar dat is nog niet alles. Nadat je bent aangemeld, krijg je in de bevestiging een button te zien. Door hier op te klikken, krijg je de kans om je vrienden ook voor deze challenge uit te nodigen. Wanneer jouw vrienden de uitdaging accepteren en zich ook aanmelden, maken jullie samen kans om mee te doen met Team Joost & Hila. Let op: deelname van jouw vrienden is een voorwaarde voor je eigen deelname. Delen maar dus. You make us dirty!

Let op! 

  • Voor deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn! 
  • Check ook de algemene voorwaarden van Mud Masters: https://mudmasters.nl/algemene-voorwaarden
  • Heb je geen desktop versie van Whatsapp? Zorg dan dat je je via mobiel aanmeldt. 
  • Aanmelden kan tot en met zondag 15 april.